njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. dec. 2011

KRATKI NJUZ: Policija apeluje na policiju da ne blokira saobraćaj u centru grada

Pripadnici policije se slažu da pripadnici policije treba da imaju veće plate / FOTO: Blic

BEOGRAD, 26. decembar 2011, (Njuz) – Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova da obustave štrajk ispred Vlade Srbije, kojim su danas tokom više sati blokirali saobraćaj u centru grada.

Pripadnici policije su napomenuli da su saglasni da pripadnici policije treba da imaju veće plate, ali da blokada saobraćaja nije način kojim će se izboriti za svoje zahteve.

– Kako je održavanje reda osnovni zadatak policije, moramo da apelujemo na policiju da prestane sa blokadom  – izjavio je jedan pripadnik policije koji je želeo da ostane anoniman, koji je odbio da odgovori na pitanje da li je policija spremna da upotrebi silu ako se štrajk policije nastavi i narednih dana.

Marko Dražić

Miroslav Vujović

 1. Nikola kaže:

  Joj ljudi obožavam vas! Moramo policijom na policiju, nema nam druge… Hvala vam za ove vesti hahahahah

  1. wwwladooo kaže:

   ne ne ne , razišli su se kada je Vlada saopštila da je odobren protest malinara i drugih seljaka na istom mjestu u isto vrijeme , a poznato je da štrajkuju i medicinski radnici
   Samo vlada nije Štrajkovala , jesu neki dijelovi SPO , Stručnjak Dinkić ,pola SPS i MAđari ,pa čovječe ovdje samo Tadić & CO zadovoljni .

 2. brblj kaže:

  Barem ne moraju kupovati pistaljke :)

 3. Diktator kaže:

  Zovite MILICIJU da razbije POLICIJU!

 4. snezana kaže:

  to je bio protest protiv takse za opasne pse od 30000 din

 5. Neupucen kaže:

  A jel se secate epizode “Nadrealista” kad se pandur nasao u zoni sumraka gde su red zavodili radnici i studenti?

  1. ja kaže:

   đuro, mučen ničeom.

  2. zligli kaže:

   “Rade Pendrek, godina 40…”

 6. Синиша Р kaže:

  > “da li je policija spremna da upotrebi silu ako se štrajk policije nastavi i narednih dana.”
  :D :D

 7. ja kaže:

  nema potrebe za većim platama, jer je danas naučno dokazano da je efekat koji proizvede jedan saobraćajac na ulici, jednak efektu koji proizvede gomila policajaca na ulici. Većina putnika četrdeset sedmice koji su se danas dva sata vozili na potezu banjica-autokomanda nije znala za štrajk policije, i pretpostavila je da to opet na slaviji pandur reguliše saobraćaj.

 8. rogre kaže:

  Ivica Dačić je podržao štrajk u policiji i ukazao da nema smisla da štrajkuju, pa bi najbolje bilo da prestanu da se zamajavaju. Politički analitičar Obrad Kesić smatra da je ministar policije jedan od najzaslužnijih za razvoj takozvanog balvan-kandidatskog političkog metoda.

 9. ariela kaže:

  Staro prorocanstvo kaze: nastupice blagostanje u Srbiji kad udari policajac na policajca…bice to konacna sloboda…svako ce moci da radi sta hoce…i da vozi kako hoce…blizu su kanda ta vremena…

 10. Lazarvs kaže:

  Od ovog teksta mož’ da se umre (od smeha)!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *