nazad na vrh

KRATKI NJUZ: Policija apeluje na policiju da ne blokira saobraćaj u centru grada

Pripadnici policije se slažu da pripadnici policije treba da imaju veće plate / FOTO: Blic

BEOGRAD, 26. decembar 2011, (Njuz) – Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova da obustave štrajk ispred Vlade Srbije, kojim su danas tokom više sati blokirali saobraćaj u centru grada.

Pripadnici policije su napomenuli da su saglasni da pripadnici policije treba da imaju veće plate, ali da blokada saobraćaja nije način kojim će se izboriti za svoje zahteve.

– Kako je održavanje reda osnovni zadatak policije, moramo da apelujemo na policiju da prestane sa blokadom  – izjavio je jedan pripadnik policije koji je želeo da ostane anoniman, koji je odbio da odgovori na pitanje da li je policija spremna da upotrebi silu ako se štrajk policije nastavi i narednih dana.

Marko Dražić

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Joj ljudi obožavam vas! Moramo policijom na policiju, nema nam druge… Hvala vam za ove vesti hahahahah

  • ne ne ne , razišli su se kada je Vlada saopštila da je odobren protest malinara i drugih seljaka na istom mjestu u isto vrijeme , a poznato je da štrajkuju i medicinski radnici
   Samo vlada nije Štrajkovala , jesu neki dijelovi SPO , Stručnjak Dinkić ,pola SPS i MAđari ,pa čovječe ovdje samo Tadić & CO zadovoljni .

 2. Barem ne moraju kupovati pistaljke :)

 3. Zovite MILICIJU da razbije POLICIJU!

 4. to je bio protest protiv takse za opasne pse od 30000 din

 5. A jel se secate epizode “Nadrealista” kad se pandur nasao u zoni sumraka gde su red zavodili radnici i studenti?

 6. > “da li je policija spremna da upotrebi silu ako se štrajk policije nastavi i narednih dana.”
  :D :D

 7. nema potrebe za većim platama, jer je danas naučno dokazano da je efekat koji proizvede jedan saobraćajac na ulici, jednak efektu koji proizvede gomila policajaca na ulici. Većina putnika četrdeset sedmice koji su se danas dva sata vozili na potezu banjica-autokomanda nije znala za štrajk policije, i pretpostavila je da to opet na slaviji pandur reguliše saobraćaj.

 8. Ivica Dačić je podržao štrajk u policiji i ukazao da nema smisla da štrajkuju, pa bi najbolje bilo da prestanu da se zamajavaju. Politički analitičar Obrad Kesić smatra da je ministar policije jedan od najzaslužnijih za razvoj takozvanog balvan-kandidatskog političkog metoda.

 9. Staro prorocanstvo kaze: nastupice blagostanje u Srbiji kad udari policajac na policajca…bice to konacna sloboda…svako ce moci da radi sta hoce…i da vozi kako hoce…blizu su kanda ta vremena…

 10. Od ovog teksta mož’ da se umre (od smeha)!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix