njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

05. sep. 2013

Lazar Krstić izneo Mikiju iz Kupinova revolucionarni plan kako da prestane da se kocka

Krstić se Mikiju obratio nakon zabrinutih tekstova medija o poroku rijaliti zvezde/FOTO: Svet.rs

BEOGRAD, 5. septembar 2013, (Njuz) – Novi ministar finansija Lazar Krstić izneo je danas revolucionarni ekonomski plan koji bi rijaliti zvezdi Mikiju Đuričiću mogao da pomogne da prestane da se kocka.

Krstić se Mikiju, posle pisanja medija o problemima rijaliti zvezde sa kockanjem, obratio na svom blogu sa vrlo konkretnim planom i merama koje bi Miki trebalo da preduzme ukoliko želi da se odvikne od svog poroka.

– Gospodin Miroslav Đuričić mora da shvati da mu niko ne može pomoći ukoliko prvo on sam sebi ne pomogne. Ne može se večito zaduživati, pare trošiti uludo i potom plaćati ogromne kamate na dug. Ne može se trošiti više od onoga što imaš i potrebno je stegnuti kaiš kako bi sutra bilo bolje – naveo je Krstić.

Prema njegovim rečima, popularni Miki iz Kupinova trebalo bi, za početak, da se pridržava pravila neprolaženja pored kockarnica.

– Kao što mnogi privrednici u Srbiji izbegnu plaćanje poreza ukoliko im se za to ukaže prilika, tako i kockar teško može da odoli da svrati na partiju kad već, eto, prolazi pored kazina. I onda, hop! Dok se osvesti, za petama su mu zelenaši od kojih je pozajmljivao novac, baš kao što su i pomenutim privrednicima za petama poreznici zbog neplaćenog poreza – napisao je Krstić na svom blogu.

Analitičari su zdušno pozdravili Krstićevo izlaganje na blogu i ocenili da se iz njegovih saveta jasno vidi da je spreman da preporuči i podrži sprovođenje vrlo konkretnih mera, “ma koliko one bolne bile”. Na Mikiju iz Kupinova je, sa druge strane, da počne da radi na promeni svoje svesti i počne da se ponaša finansijski racionalno kako ne bi doživeo bužetski slom u bliskoj budućnosti.

Nenad Milosavljević

 1. gradjanin kaže:

  “da se ponaša finansijski racionalno kako ne bi doživeo budžetski slom u bliskoj budućnosti.” Očito da je nama falio Lazar Krstić jer su do sada vladala pravila da vlasnici preduzeća ne odgovaraju ni za šta, a da mogu da otpuste radnike, da im ne isplaćuju zarade i da prodaju sve što se može prodati iz preduzeća, a da novac stave u svoj vlastiti džep bez grižnje savesti jer ih nikada nisu pozivali na odgovornost na sudu za učinjena krivična dela. Većina preduzeća je u rukama takvih koji su zaposlene radnike učinili nezaposlenima. Od tih bivših radnika država i dalje traži da plaćaju struju i komunalije, jer ako ne plaćaju, država će im poslati sudske izvršitelje koji će im zapleniti imovinu mada tim istim ljudima duguju novokomponovani vlasnici preduzeća kojima neće država učiniti ništa zbog toga. Slave se lopovi, koji su se osilili.

 2. Himalajac kaže:

  Aj nek taj master meni objasni, tj. Napravi plan kako da se ratosiljam kredita za stan, samo nemoj da mi kaze da ne prolazim ili ulazim u njega

  1. Djuro kaže:

   Prisustvuj ubistvu, onda udji u program zastite svedoka, gde dobijes novo ime, novo zanimanje. Vise ne dugujes za kredit jer ne postojis.

 3. Zoky kaže:

  Ideja za njuz.net – “Anđus traži procenat za dovođenje Štros-Kana” :D

 4. Stanarević kaže:

  Kockarnice treba zatvoriti, a ovog bumbara istamburati štapom za golf.
  Krstiću bi bolje bilo da se uljudi i obrije, umesto što lupa budalaštine.

 5. Tagore kaže:

  I ovaj je Srbin pravi.
  A gde mu je brada do pojasa?

 6. ИГОР-Панчево kaže:

  Убачен је Ђелић и Динкић број два!!
  Можмо очекивати потпуну сахрану и оно мало домаће привреде и поплаву незапослених које ће истерати на улице!! А ко још увек верује у њихове приче о запошљавању које ће стране компаније да спроведу , моје саучешће на невероватној глупости и празноглавости!!
  А за коцкаре и учеснике великог брата , брига ме ко за снег од пре сто година!!!

 7. Isidor kaže:

  Sto je lep na sliki! Skocko se Miki!

 8. MKV1 kaže:

  Ne znam šta je zanimljivije na njuz.net-u: Satirični članci ili komentari onih koji još uvek ne shvataju o čemu je reč, a izgleda da još uvek veruju u Deda Mraza i male ljude u televizorima….

 9. Vitez kaže:

  Bogami možda Farma deluje edukativno. Eto Miki da se odvikne od kocke. Goca Božinovska se odvikla od pića. Maja Nikolić se pokazala kao odgovorna majka i vratiće joj dete. Katarina Živković više ne baca prljave gaće pod krevet.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *