njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. dec. 2012

Marko Mišković sprečen da iz inostranstva vrati novac u Srbiju

Mišković je samo prokomentarisao da mu je super bilo na aerodromu

BEOGRAD, 10. decembar 2012, (Njuz) – Poznati biznismen Marko Mišković sprečen je juče popodne na aerodromu „Nikola Tesla“ da napusti zemlju. Kako Njuz saznaje, Mišković je planirao da napusti zemlju, jer je želeo da deo novca iz inostranstva vrati u Srbiju gde je planirao dalja ulaganja.

Ipak, zbog birokratske komplikacije, Miškoviću policija nije dozvolila da se ukrca u avion, da bi mu pripadnici MUP-a čak i oduzeli pasoš.

– Godinama slušamo priču da nedovoljno novca ulazi u Srbiju i kada konačno neko odluči da lično napusti zemlju i interveniše ne bi li se veće količine novca slile u zemlju, on bude sprečen zbog nekog sitnog birokratskog propusta – izjavio je jedan Miškovićev saradnik koji je tražio da ostane anoniman.

On je naveo kako se država godinama žali da ne može da vrati nazad novac sa Kipra koji je devedesetih iznet iz zemlje, a kada se, kako je rekao, pojavi neko ko je spreman da samoinicijativno unese neki novac u zemlju,”on bude tretiran kao najobičniji kriminalac.”

– Novac koji bi Mišković doneo u Srbiju bio bi dovoljan za otvaranje brojnih radnih mesta. Na stotine porodica bi moglo da živi zahvaljujući poslovanju ove porodice, ali državi je iz nekog razloga bitnije da se ispoštuje neka nepotrebna procedura – dodao je naš sagovornik.

Marko Mišković nije bio raspoložen da daje izjave i na naše pitanje kako mu je bilo na aerodromu, samo je prokomentarisao: „super“.

Marko Dražić

Nenad Milosavljević

 1. Aleksej kaže:

  HAhaha “Super” :D

 2. zexx kaže:

  Jadan mladic,da ucini dobro delo uzeo je slobodan dan na poslu,a zbog intervencije drzave koja je na gubitku i on jadan jos gubi dan posla.Sutra ce morati duze da radi kako bi preneo zaostale gajbice na mesto.Bas mu je jadnom sad super,saosecam potpuno.

 3. kafa kaže:

  Koliko smo samo takvih slučajeva nemogućnosti vraćanja novca iz inostranstva u Srbiju imali,eeeeee… pa nam je posle kriv neko.

 4. Stanarević kaže:

  Er ist ein Erbschleicher!
  Ah, Miroslaw, der armer Teufel…

 5. premijer iz senke kaže:

  Hapsi bre sve ove koji vracaju pare u Srbiju, dosta je bilo!
  Hmmm… a kako ce sami sebe da hapse kad dodje to na red…. !? :D

 6. Talicni Tom kaže:

  Verovatno je novac hteo da ulozi u domace sudstvo.

 7. govornik kaže:

  Zato ne dozvoljavaju da vrati iz inostranstva novac u Srbiju i da sa tim sredstvima otvara nova radna mesta za građane Srbije jer bi to štetilo rejtingu naših domaćih dobrotvora koji otvaraju nova radna mesta.

 8. gen.Paton kaže:

  Da to nije ona lova koju su namenili za kupovinu MUP-a? Mora da nisu dali proviziju,pa dok ne legne jedno koferče,neće da ga puste

 9. darinjo kaže:

  Vest je… Super!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *