nazad na vrh

MIG 29 prvo pojačanje Zvezde za Ligu šampiona

BEOGRAD, 28. avgust 2019, (Njuz) – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić saopštio je danas u razgovoru sa novinarima da će prvo pojačanje crveno – belih za Ligu šampiona bit MIG 29,  ekskluzivno saznaje Njuz.

Terzić je izjavio da je sa avionom sve dogovoreno i da je ostalo samo da, nakon tehničkog pregleda, stavi paraf na trogodišnju vernost klubu iz Ljutice Bogdana.

– Naše ambicije nisu da budemo samo učesnici Lige šampiona, već da napravimo korak više u odnosu na prošlu godinu, a to ne možemo bez adekvatnih pojačanja. MIG 29 je naša velika želja već neko vreme, pratili smo ga dugo i najzad smo uspeli da postignemo dogovor. Verujem da će se sjajno uklopiti sa tenkom i borbenim vozilom, kao i da će doneti dodatni kvalitet našem napadačkom arsenalu – istakao je Terzić.

– Zahvaljujući MIG-u bićemo daleko opasniji u vazduhu, ali se nećemo zaustaviti samo na njemu. U narednih par dana navijači će imati puno razloga za radost jer ćemo dovesti još pojačanja. U fokusu su nam pre svega pojačanja na poziciji borbenog helikoptera i stelt aviona, a u zavisnosti od odlazaka postoji i mogućnost angažovanja jedne krstareće rakete – rekao je generalni direktor kluba sa stadiona “Rajko Mitić“.

Na pitanje novinara Njuza da li su tačni navodi da će crveno beli dres obući i raketni sistem S – 300, Terzić je uz osmeh dodao da će se sve znati u narednih 48 sati.

– Jedino što mogu sada da vam potvrdim, pored angažovanja MIG-a 29, jeste da ćemo naziv stadiona promeniti u “Ratko Mitić“ – odgovorio je on.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A mogao bi i onaj petooktobarski helikopter sa kontejnerom suzavca…

  2. Treba nam u napadu jedan cvrst brod razarac, a u odbrani brod bacac dalekometnih raketa. Ne treba zaboraviti iz omladinske skole talentovani piratski brod ljutih gusara.
    Pored mini Gazimestana sagraditi mini Jadransko more.

  3. Moze Vulin da se za 2 dana obuci za pilota, pa da pomogne i on.

  4. A da li će Rusi na vreme dostaviti sve potrebne delove, ili će vazduplohov samo sedeti na klupi kao maketa?!

  5. Prvo pojacanje,i to na kredu,i ev. reparaciju u banji Moma Stanojlovic-Batajnicki …Vauchere za banjski oporavak,ovezbedio Dr SC Nebojsa Stefanovic II…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix