njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. aug. 2019

MIG 29 prvo pojačanje Zvezde za Ligu šampiona

BEOGRAD, 28. avgust 2019, (Njuz) – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić saopštio je danas u razgovoru sa novinarima da će prvo pojačanje crveno – belih za Ligu šampiona bit MIG 29,  ekskluzivno saznaje Njuz.

Terzić je izjavio da je sa avionom sve dogovoreno i da je ostalo samo da, nakon tehničkog pregleda, stavi paraf na trogodišnju vernost klubu iz Ljutice Bogdana.

– Naše ambicije nisu da budemo samo učesnici Lige šampiona, već da napravimo korak više u odnosu na prošlu godinu, a to ne možemo bez adekvatnih pojačanja. MIG 29 je naša velika želja već neko vreme, pratili smo ga dugo i najzad smo uspeli da postignemo dogovor. Verujem da će se sjajno uklopiti sa tenkom i borbenim vozilom, kao i da će doneti dodatni kvalitet našem napadačkom arsenalu – istakao je Terzić.

– Zahvaljujući MIG-u bićemo daleko opasniji u vazduhu, ali se nećemo zaustaviti samo na njemu. U narednih par dana navijači će imati puno razloga za radost jer ćemo dovesti još pojačanja. U fokusu su nam pre svega pojačanja na poziciji borbenog helikoptera i stelt aviona, a u zavisnosti od odlazaka postoji i mogućnost angažovanja jedne krstareće rakete – rekao je generalni direktor kluba sa stadiona „Rajko Mitić“.

Na pitanje novinara Njuza da li su tačni navodi da će crveno beli dres obući i raketni sistem S – 300, Terzić je uz osmeh dodao da će se sve znati u narednih 48 sati.

– Jedino što mogu sada da vam potvrdim, pored angažovanja MIG-a 29, jeste da ćemo naziv stadiona promeniti u „Ratko Mitić“ – odgovorio je on.

Viktor Marković

 1. scoby kaže:

  A mogao bi i onaj petooktobarski helikopter sa kontejnerom suzavca…

 2. Nasukan sam brod na tvojoj tribini kaže:

  Treba nam u napadu jedan cvrst brod razarac, a u odbrani brod bacac dalekometnih raketa. Ne treba zaboraviti iz omladinske skole talentovani piratski brod ljutih gusara.
  Pored mini Gazimestana sagraditi mini Jadransko more.

 3. Bane A kaže:

  Moze Vulin da se za 2 dana obuci za pilota, pa da pomogne i on.

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  A da li će Rusi na vreme dostaviti sve potrebne delove, ili će vazduplohov samo sedeti na klupi kao maketa?!

 5. voya montoya kaže:

  Prvo pojacanje,i to na kredu,i ev. reparaciju u banji Moma Stanojlovic-Batajnicki …Vauchere za banjski oporavak,ovezbedio Dr SC Nebojsa Stefanovic II…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *