njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. okt. 2010

Mladić se krio pod maskom slavnog pevača!

Uslov svih uslova za ulazak Srbije u EU, hapšenje Ratka Mladića, osumnjičenog za zločine protiv humanosti, izgleda nikad bliže od ispunjenja. Ipak, bezbednosne strukture u Beogradu smatraju da je bilo šansi da se i ranije doaka najtraženijem generalu u istoriji Srbije.

– O kretanju Ratka Mladića danas se zna gotovo sve, i naši organi bezbednosti su mu za petama – izjavio je za Njuz dobro obavešteni izvor iz MUP Srbije koji tvrdi da se najtraženiji Haški begunac u junu ove godine pojavio u sred Beograda, praćen najvećom mogućom medijskom pompom, i to pod maskom poznatog britanskog kantautora Ser Eltona Džona.

– Kada je i kako došlo do zamene identiteta nije nam poznato, ali vam odgovorno tvrdim da je Ratko Mladić alijas Elton Džon trećeg juna ove godine održao koncert pred publikom u beogradskoj „Areni“ – tvrdi za Njuz visoki činovnik Ministarstva.

Ratko Mladić je uoči koncerta u Beograd doputovao privatnim avionom, a na aerodromu „Nikola Tesla“ čekale su ga dve limuzine. Potom je, pod policijskom pratnjom, prevezen do beogradske Arene.

Mladiću su na raspolaganju bile dve garderobe, u prvoj u kojoj je boravio zajedno sa članovima benda, na spisku pod “obavezno” morale su da se nalaze sledeće stvari: kauč širok najmanje dva metra, sa mekom presvlakom (nikako od kože), dve stolice, dve stone i četiri podne lampe (poželjno halogene sa prigušivačem svetla), tri stočića, dva velika stola prekrivena belim stolnjacima i sekcijom mape Novog Beograda, četiri velike biljke (oko dva metra visine) – palme ili fikusi, dve biljke srednje veličine (visoke oko metar), kao i ogromna vaza puna svežeg cveća bez mikrofona. Posebno se naglašavalo da nikako ne dolaze u obzir hrizanteme, ljubičice, karanfili i bele rade.

Takođe, Mladić (alijas Elton) je tražio televizor sa zemaljskim i kablovskim kanalima, sa posebnim akcentom na sportske kanale, kao i pristup internetu. Takođe, Mladić je zahtevao da ga u garderobi čeka sedam kockastih vaza (dubine do 10 centimetara) u kojima će se nalaziti po sedam ruža (pet crvenih i dve bele), s tim što je posebno podvučeno da se u vazama smeju nalaziti samo cvetovi (bez lišća) sa drškama dugim tačno 11,2 centimetra!

Nakon koncerta, koji je, ruku na srce bio odličan, sa ovacijama posle pesme “I'm still standing”, (prev. Ne može mi niko ništa) Ratko Mladić je iz Beograda odleteo privatnim avionom u vlastima nepoznatom pravcu. Naš dobro obavešteni izvor tvrdi da će ovaj optuženik biti uhapšen u veoma kratkom roku i da, kako je rekao, “niko više neće moći tako da zajebava vlast pred nosevima ovog napaćenog naroda”.

Inače, građani Srbije su, da bi videli Ratka Mladića, tog trećeg juna plaćali ulaznice od 4 do 9 hiljada dinara. Mnogi tvrde da je vredelo svaku paru.

Tamara Gočmanac

 1. xxxx kaže:

  a sto lazete majku je**i

 2. manda kaže:

  hahahahhaah ovej mladic lud hahaha ser elton dzon, pa guverner tenesija, ko zna mozda sam i ja mladic hahaha :D

  1. dzoi94 kaže:

   aha! sad si se otkrio xD

 3. B0rislav kaže:

  Nek je ziv i zdrav i nek se neda nasim belosvetskim lopovima uhvatit.

 4. Владимир kaže:

  Ахахаха немојте лупати, Ратко не излази већ две године из мог подрума, ту картамо шаха и играмо Call of duty

 5. srecko kaže:

  Da ,da , a sad se sprema da menja Jelenu Karleusu , pa vezba pokrete u mom studiju…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *