Slika na kojoj se romantični par nažalost ne vidi zbog autobusa
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

24. mar. 2017

Momak priredio devojci romantično putovanje na miting SNS-a u Beogradu

BEOGRAD/JAGODINA, 24. mart 2017, (Njuz) – Goran Todorović, mladi ekonomista iz Jagodine i član Srpske napredne stranke (SNS), priredio je svojoj devojci nezaboravno romantično putovanje na miting te stranke, gde ju je i zaprosio pred više hiljada ljudi.

Todorović je celo putovanje osmislio u tajnosti, kako bi iznenadio svoju odabranicu, u čemu je i uspeo.

– Vezao sam joj oči kako ne bi znala gde idemo, a kada smo stigli, uveo sam je u Arenu i tek onda joj sa očiju skinuo zastavu SNS-a – objasnio je Todorović.

On ju je zaprosio pre početka mitinga u prepunoj Areni pred nekoliko desetina hiljada ljudi, a njegova devojka Ana Mitrović, takođe članica SNS-a, nije mogla da sakrije suze.

– Sanjala sam o romantičnom putovanju, maštala o Tajlandu, Brazilu, Parizu i Alpima, ali nisam mogla ni da pretpostavim da ću najromatičnije putovanje iskusiti dolaskom ovde, na konvenciju naše stranke u Beogradu. Još kada sam video da je Goran izvadio prsten sa cirkonima u bojama stranke, mojoj sreći nije bilo kraja,malo je falilo da se onesvestim – ushićeno je navela Ana Mitrović.

Srećni par naveo je takođe da će zamoliti premijera Aleksandra Vučića da ih na kraju mitinga venča, a već su odabrali i kuma i kumu. Biće to, naime Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  I nek onda neko samo kaže kako mladi maštaju da odu iz zemlje!

 2. Ja sam kaže:

  SNS -agencija za Svadbe Naivnih Srba.
  P.S.
  Zanima me ko je kuma…Nebojsa ili Zorana?

 3. Davor kaže:

  Kao što imućni stranci uplaćuju po 2000€ za 7-dnevnu vožnju luksuznim kruzerom po raznim lukama sveta a svaki dan uplove u neki drugi veliki grad , na isti način funkcioniše i SNS kampanja s tim što ovde besplatno idete autobusima svaki dan u drugi grad u Srbiji a još gratis dobijete i sendvič i neko piće .

 4. Ariela kaže:

  ajoj kad je ovako romanticno bilo na prosnji sta ce biti na svadbi ne mogu da zamislim u najludjim snovima…koliki ce sator da bude, koliko volova ce da se pece…a srpska majka kad zapeva da se najezis…ne znam kako je vama al ja vise ne umem nista da mislim osim da uvezbavam kolce I da igram igram igram…I pijem pijem…ziveli sns mladenci ziveli kumovi a narod…ko nas ebe…za bolje I nismo…

 5. mizantropikus kaže:

  Ovo me podseca na moje detinjstvo. Kad su me roditelji vodili u cirkus.
  I meni su bile oci u suzama, ali kad mi oleg popov nije dao balon

 6. Ma kaže:

  Zaprosio ju je na mitingu a vencace se najdalje za dve, dve i po godine.

 7. voya montoya kaže:

  A starojko Toma Nikolic…???

  1. Mlađa kaže:

   Nema starojka čim ima kume… Ipak je ovo moderna Srbija

  2. Ariela kaže:

   Ne on ce da bude svekrva…

 8. srecko kaže:

  Svako ima pravo da izabere kuma , a ovaj par u zanosu nije ispostovao tradiciju da nastavi staro kumstvo, verovatno interes jaci od tradicije !

 9. To kuumeee! kaže:

  Od kume autoput do kuce, a od kuma mesec dana na golom otoku.

 10. Aleksandar Хејтер kaže:

  Каква бласфемија, поред Вучића који их је венчао тражили су кума и куму, па зар несрећници не схватају да је Вучић све и кум и кума и матичар, свештеник, фотограф, отац и мајка са обе стране, хватачица бидермајера … Тешко су увредили овог великог човека а и нас остале који редовно гледамо ТВ дневнике на свим каналима.

 11. Miša NS kaže:

  Majko mila!!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *