njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. mar. 2020

Momci sa zalihama asepsola sve popularniji među devojkama

BEOGRAD, 11. mart 2020, (Njuz) – Popularnost muškaraca koji su na vreme obezbedili zalihe medicinskog alkohola, asepsola i drugih sredstava za dezinfekciju naglo je poslednjih dana porasla među devojkama.

Sve više devojaka pada na šarm momaka koji poseduju bilo koji dezinfekcioni preparat, pa čak i priručnu bočicu gela.

– Kada vidim momka na ulici kako dezinfikuje ruke, odmah mi klecnu kolena i poželim da ga upoznam. Ništa me ne uzbudi više od pomisli da me takav momak odvede u svoj stan i žestoko dezinfikuje asepsolom po celom telu – navela je jedna od devojaka koje je Njuz anketirao na ovu temu.

Stručnjaci smatraju da se privlačnost između polova menja u zavisnosti od socio-ekonomskih okolnosti, te da je aktuelna situacija nametnula nove trendove.

– Nije isključeno da u narednom period dobijemo seksi reklame za recimo asepsol, koje će ličiti na luksuzne, zavodljive i glamurozne reklame za parfeme. Menjaju se frizure, menja se moda, menjaju se aksesoari, dakle menjaju se stvari koje koristimo da bismo privukli potencijalne partnere. Sada su to asepsol, medicinski alkohol, gel za ruke i antibakterijski sapuni, a već za tri meseca može biti nešto sasvim drugo – kaže Milutin Đorđević, naučnik iz Instututa za modu i virusologiju iz Sremske Kamenice.

Koliko su momci sa asepsolom postali poželjni, možda i najbolje govori činjenica da je zbog njih, kako nezvanično saznajemo, prethodnih dana bar tri starlete rasikunulo svoje duge, višemesečne veze sa vrlo bogatim i uspešnim partnerima.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Da li to znači da klasični ,,malo pod gasom” muški, nisu više ,,in”!

 2. Gebo kaže:

  Nije za šalu, pokupovao narod asepsol ko da im život zavisi od toga, malo panika , histerija i strah, koliko je preterivanje videćemo.

 3. voya montoya kaže:

  …Kad li ce opet shizela…?? Pa ondasnje jedinstvo naroda…Delicemo asepsol , kao onda rakiju…

 4. Mlađoni kaže:

  Da vas nema trebalo bi vas izmisliti!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *