njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. jan. 2013

Mrkonjić zadovoljan kako se Mirković izborio sa svojim prvim snegom

Mirković obezbedio da putevi budu prohodni bez obzira na snežne padavine

BEOGRAD, 9. januar 2013, (Njuz) – Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić veoma je zadovoljan kako se njegov pomoćnik Saša Mirković izborio sa snegom čime je pokazao da je njegovo imenovanje bilo potpuno opravdano, saopštilo je danas Ministarstvo saobraćaja.

– Našeg Sašu sneg nije iznenadio. Svi putni pravci su prohodni, nema prevrtanja cisterni, zastoja i zavejanih građana. Moj pomoćnik je pokazao da je u potpunosti dorastao zadatku koji sam mu poverio i ja mu na tome čestitam – stoji u pisanoj izjavi ministra Mrkonjića.

Sam Mirković, uz obrazloženje da zbog napadalog snega nema vremena, nije želeo da daje izjave.

– Zaista nemam vremena. Nastavljamo borbu sa snegom iz kojoj ćemo izaći kao pobednici. Ako je to ministar rekao meni je drago, ali sam ja ovde zbog građana, a ne zbog pohvala ministra – kratko nam je rekao Mirković posle čega je prekinuo telefonsku vezu.

Kako saznajemo, čim bude završena ova borba sa snegom Mirković će održati jedan seminar za zaposlene u Upravi za vanredne situacije kojima će preneti svoja iskustva.

Bane Grković

 1. scoby kaže:

  Malo sutra bi se estradni majstor izborio sa snegom da mu nije pomogao majstor za roštilj, koji je tako podložio Kolubaru da je izazvao globalno otopljavanje! Konačno se ostvaruje davni šešeljov san: Pravi majstor na pravom mestu!

 2. čika lo kaže:

  Svaka čast Mrka i Mirko! Najbolji tandem u istoriji srpskih ministarstava svih vremena!!!

 3. Otporaši kaže:

  Ne sumljamo, da će tandem ta dva eminnetna stručnjaka u najskorije vreme iznaći rešenje da sneg pada pored puta, pitanje je dana!!!

 4. Marko kaže:

  E, moj Saša….

 5. Tagore kaže:

  Otvaram frizersku radnju (isključivo za žemske glave) u Guči, pa ako ovaj pomoćnik ministra saobraćaja zna 2 centimetra snega u Bačkoj i Baranji da metla, rado bih ga zaposlio kao metlara poduže žemske kose u mojoj budućoj radnji.

  Prirodno da bi naša nacionalna duvaljka iz Žitorođe, (Prva Truba Guča), imala prednost i više iskustva u metlanju, ali ja verujem da i pomoćnik Saša Mirković savršeno zadovoljava sve naše potrebe.

  Statistike naše privredne komore daju podatke da Srbija zauzima četvrto svetsko mesto u izvozu metla za metlanje snega, dok nas u istoj naučnoj industriji Šri Lanka, (treća svetska ekonomija u metlanju), šiša do glave za jedno svetsko mesto. Bože nepravde!

 6. sina kaže:

  -Mrko, pazi grudva
  -Hvala Mirko spasio si mi mandat

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *