Trenutak pre nego što je izbila tuča
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

22. okt. 2018

Na Sajmu knjiga izbila tuča oko knjige “Najbolji recepti za jela od piletine”

BEOGRAD, 22. oktobar 2018, (Njuz) – U hali 1 Beogradskog sajma jutros oko 8 časova, među posetiocima koji su želeli da se domognu knjige „Najbolji recepti za jela od piletine”, izbila je tuča, javio je naš reporter.

Veliki red još od ranih jutarnjih sati formirao se ispred štanda izdavačke kuće „Nacionalna ishrana“ u hali 1, gde je glavni hit bila knjiga recepata za jela od piletine koja se prodaje sa velikim popustom. Kada je štand otvoren, masa je nagrnula u želji da kupi ovu knjigu, počelo je guranje, a između najratobornijih izbila je i tuča.

Jedan od posetilaca kaže kako je, zbog želje da se pošto-poto dokopa ove knjige, sa kondicionim pripremama počeo još pre desetak dana, nakon što se, na sličan način, izborio za piliće.

– Pošto imam višak nekih pilića do kojih sam došao pre desetak dana, falila mi je knjiga recepata, tako da sam i danas, kao i tada, uz par ćuški i guranja dobio ono za šta sam i došao – kaže Milenko Grbić i priznaje kako je uzeo 30-ak jeftinih knjiga za koje ne isključuje mogućnost da će ih narednih dana prodavati na nekoj tezgi.

Iz izdavačke kuće „Nacionalna ishrana“ kažu kako su knjigu „Najbolji recepti za jela od banana“ sačuvali za neku drugu tuču.

Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *