nazad na vrh

Na Sajmu knjiga izbila tuča oko knjige “Najbolji recepti za jela od piletine”

Trenutak pre nego što je izbila tuča

BEOGRAD, 22. oktobar 2018, (Njuz) – U hali 1 Beogradskog sajma jutros oko 8 časova, među posetiocima koji su želeli da se domognu knjige “Najbolji recepti za jela od piletine”, izbila je tuča, javio je naš reporter.

Veliki red još od ranih jutarnjih sati formirao se ispred štanda izdavačke kuće “Nacionalna ishrana“ u hali 1, gde je glavni hit bila knjiga recepata za jela od piletine koja se prodaje sa velikim popustom. Kada je štand otvoren, masa je nagrnula u želji da kupi ovu knjigu, počelo je guranje, a između najratobornijih izbila je i tuča.

Jedan od posetilaca kaže kako je, zbog želje da se pošto-poto dokopa ove knjige, sa kondicionim pripremama počeo još pre desetak dana, nakon što se, na sličan način, izborio za piliće.

– Pošto imam višak nekih pilića do kojih sam došao pre desetak dana, falila mi je knjiga recepata, tako da sam i danas, kao i tada, uz par ćuški i guranja dobio ono za šta sam i došao – kaže Milenko Grbić i priznaje kako je uzeo 30-ak jeftinih knjiga za koje ne isključuje mogućnost da će ih narednih dana prodavati na nekoj tezgi.

Iz izdavačke kuće “Nacionalna ishrana“ kažu kako su knjigu “Najbolji recepti za jela od banana“ sačuvali za neku drugu tuču.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix