njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

01. apr. 2013

Na vanrednom sastanku državnog vrha dogovoreno da se sva krivica za Kosovo svali na Vulina

Ministri složni da je Vulin, realno, najmanje bitan

BEOGRAD, 1. april 2013, (Njuz) – Na današnjem vanrednom sastanku državnog vrha Srbije povodom konačnog razrešenja pitanja Kosova i Metohije, jednoglasno je odlučeno da se sva krivica za neuspeh državnog vrha svali na Aleksandra Vulina, saznaje Njuz.

Premijer Srbije Ivica Dačič, zamenik premijera Aleksandar Vučić i ostali ministri su se usaglasili da je “realno posmatrano, od svih nas iz devedesetih koji smo sad na vlasti, Aleksandar Vulin ubedljivo najnebitniji lik”.

– Ministri su se tajno izjašnjavali po pitanju “za koga vas je baš briga”, i skoro svi su glasali za Vulina. Mislim da jedino on nije glasao za sebe, jer ima jedan papirić na kome piše “sigurno ne Vulin” – izjavila je jedna od osoba prisutnih na sastanku koja je htela da ostane anonimna.

Aleksandar Vulin, koji je, kako saznajemo, i sam ministar za nešto u ovoj Vladi, tako će biti okrivljen za bilo kakav nepovoljan ishod pregovora za Kosovo, bilo da se radi o prekidu pregovora, nastavku pregovora, kao i prikrivenom ili otvorenom priznavanju Kosova od strane Srbije.

– Ako neko bude morao da ide u zatvor zbog veleizdaje, nema boljeg čoveka od Vulina za to. On je mlad, pa će to najbolje podneti – kaže za Njuz Aleksandar Vučić – Mada, iskreno, koga uopšte zanima šta će biti sa Vulinom – dodaje on i napominje da se o tome ko će preuzeti zasluge u slučaju da ishod pregovora bude povoljan po Srbiju nije raspravljalo.

Kako Njuz nezvanično saznaje, svaljivanje krivice na Vulina se očekuje danas u popodnevnim satima, kada je sazvana pres konferencija gde će se predsednik Tomislav Nikolić obratiti novinarima sa saopštenjem o tome „šta je Vulin zajebao”.

Viktor Marković

 1. Lucano kaže:

  Ovo je sasvim realno.

  To kod njuza ide obrnuto, na 1.4. daju pravu vest ostalih dana se sprdaju.

 2. Milance kaže:

  Ovo je realno. Lik je debil.

  1. aleksandar kaže:

   Da, on potpuno odskace od svih ostalih iz vlade, jer ostali su sve redom ljudi koji su uspeli u nekom poslu i svojoj struci i umeju nesto da rade i stvore, nikada nisu nikome virili iz dupeta i tako dolazili do licnog uspeha koji im nikada nije bio slucajno prepusten, i da se ne bave politikom ne bi umrli od gladi. Sada su se obreli u politici, da bi svojim znanjem i iskustvom pomogli svom narodu i drzavi i tako i na tom polju dokazali svoje sposobnosti i vrednost. Zaista, otkuda Vulin medju njima…

   …Bokte je8o….

   1. aleksandar kaže:

    haha, cenim da sam ove minuse popio od mase sa fejsglupa… :)

 3. scoby kaže:

  Ima neke pravde u tome, da kad je već putinovski ”nedostupna” Yulka, sva krivica za Kosovo&Metoxiju padne na Yulina.

 4. Ja sam kaže:

  Александар је Вулин.

 5. Slavisha kaže:

  Kakav neuspeh? Zašto neuspeh?

 6. seljak kaže:

  Kosovo je novinska tema zadnjih pedeset godina i ja stvarno ne znam ko je kriv za to.

 7. Malo ja sam kaže:

  Dogovoreno je i da predsednik Nikolic danas, kasno po podne, na Vidovdan, kao i uvek do sada, poseti spomenik u Obilicu.
  Drustvo ce mu ciniti Aleksandar.

 8. Prevareni kaže:

  Polako od “najvecih Patriota” stigosmo do najvecih IZDAJNIKA. Ili mi se to samo pricinjava?

 9. drLaki kaže:

  Obojica se zovu Aleksandar? Da nisu mozda braca?
  PS:
  Zasto niko na svetu nije provalio neku prvoaprilsku salu na racun Severne Koreje?

  1. Crvenkapa kaže:

   Severnokorejski predsedinik Kim Džong-Un bi mogao uskoro na strogu dijetu, rekli su istrazivaci Univerziteta Kim II-sung iz Pjongjanga u Severnoj Koreji, posle dvonedeljnog istraživanja, a rad je objavljen i u casopisu “American Journal Conditioning Research”.

   Svakodnevnim sedenjem u kancelariji nas predsednik je pod velikim rizikom od preranog oboljevanja, što može biti smrtonosno, zato smo mu prepisali vežbe istezanja sa gledanjem u nebo, naglasio je istrazivac Univerziteta Kim Teje Bo.

 10. Tagore kaže:

  Well if you vacation in Serbia (Priština, to the locals), if you say “Dobar Dan”, you will fit right in with the rest of the Southern Serbia – pričaju budući američki turisti.

  Zbog nepouzdanih plaža Tunisa, Maroka, Egipta i Libije, miroljubiva Hrvatska će ove godine imati samo 11 miliona stranih turista, dok se u Španiji i na Kanarskim ostrvima očekuje oko 111 miliona gologuzih turista, što u kraljevini Huana Karlosa, (the King of Spain), kažnjivo nije.

  U međuvremenu, i ove tekuće godine, Južna Srbija očekuje samo američke turiste u Prizrenu i okolini.

  Potpiši se bato – (mole američki turisti) !

  1. google translate kaže:

   Па ако си одмор у Србији (Приштина, са мештанима), ако кажеш “Добар дан”, што ће се уклопити у праву са остатком јужне Србије-story as American tourists.
   Due to unreliable beach Tunisia, Morocco, Egypt and Libya, peaceful Croatia this year will be only 11 million foreign tourists, while in Spain and the Canary Islands is expected around 111 million gologuzih tourists, the Kingdom of Juan Carlos, (the King of Spain) , is not punishable.
   In the meantime, this year, Southern Serbia only American tourists are expected in and around Prizren.
   Sign the bato – (ask American tourists)!

 11. vladimir kaže:

  A sveta Srpska zemlja ???????? Zasta smo se mi borili,zbog cega smo 20 godina ziveli kao slepci da bi na baklavu morao sa pasosem da idem :(

 12. miki kaže:

  Vulin će biti kažnjen progonstvom u neku daleku ambasadu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *