Ministar Vulin je teška srca morao da prihvati oproštaj duga
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. sep. 2021

Na Vučićevu molbu tetka iz Kanade otpisala dug Vulinu

BEOGRAD, 27. septembar 2021, (Njuz) – Ministar policije Aleksandar Vulin više nije dužan tetki iz Kanade 205.000 evra, koliko su on i njegova supruga pozajmili za kupovinu stana.

Kako Njuz saznaje, tetka iz Kanade je Vulinu oprostila dug nakon što ju je to zamolilo lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Jednog jutra predsednik se obratio svojim saradnicima sa molbom da mu nađu broj telefona Vulinove tetke iz Kanade, ali da nikako taj broj ne traže od samog Vulina. Nakon što je dobio broj, pozvao ju je i, kako samo to on ume, zamolio ju je da oprosti dug njegovom saradniku. ‘Predsednička se ne poriče i ja ću to uraditi’, odgovorila mu je tetka iz Kanade i otprostila Aleksandru Vulinu dug – prenosi izvor Njuza.

Redakcija Njuza je pokušala da kontaktira tetku iz Kanade kako bismo dobili više informacija, ali jedino što smo čuli od nje pre nego što nam je spustila slušalicu bilo je: “Predsednička se ne poriče!”

Komentar smo zatražili i od samog ministra Vulina. On u prvi mah nije želeo ništa da kaže ovim povodom, ali smo na kraju uspeli da dobijemo kratku izjavu.

– Sagledavajući sve činjenice, ja sam prihvatio tetkinu odluku da mi otpiše dug, odnosno da ne moram da joj vratim 205.000 evra. Moram reći da je ovo u neku ruku moj lični poraz jer sam baš počeo da skupljam pare za vraćanje prve rate i ja ću snositi posledice, ali će sada svi drugi morati da potraže neki drugi razlog da mi nešto prebacuju – naveo je Vulin u pisanom odgovoru redakciji Njuza.

Bane Grković

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Lako je biti ,,Džek”, kada je zajmodavac ,,tetkinski” popustljiva ,,tetka iz Kanade”. Sad treba da isproba svoje kvalitete na manje spremnim na saradnju, zajmodavcima iz vascelog sveta. Ako ne uspe, cela Srbija će se zaviti u crno (Ko Vulin)!

 2. Баш Рђа kaže:

  ЕКСКЛУЗИВНО!!! Тетка се огласила после скандалозних прича да је њен сестрић пионир мире марковић, алеков потрчко за контакте са мафијом, дрогош и дебилко неспособан за војску: “Н И Ј Е Л О П О В !!! Сликали смо се док је грчевито покушавао да се одбрани да му не позајмим још 200 000 евра, водите ме на полиграф ако лажем!!!” (шокантна фотографија)https://www.eightieskids.com/wp-content/uploads/2020/07/goonies-1-e1595330007749-500×577.jpg

  1. Баш Рђа kaže:

   Е јбг неће линк, ај можда овај ради https://d3d8y6yhucfd29.cloudfront.net/sports-product-image/1-t10868340-.jpg а можда је превише шокантна :)

 3. Kec iz rukava kaže:

  Највероватније се та теткица зове АВ, ништа без дозволе монструма из клоаке Меркелове.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *