nazad na vrh

Na Vučićevu molbu tetka iz Kanade otpisala dug Vulinu

Skrinšot YouTube
Ministar Vulin je teška srca morao da prihvati oproštaj dugaFOTO: Skrinšot YouTube

BEOGRAD, 27. septembar 2021, (Njuz) – Ministar policije Aleksandar Vulin više nije dužan tetki iz Kanade 205.000 evra, koliko su on i njegova supruga pozajmili za kupovinu stana.

Kako Njuz saznaje, tetka iz Kanade je Vulinu oprostila dug nakon što ju je to zamolilo lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Jednog jutra predsednik se obratio svojim saradnicima sa molbom da mu nađu broj telefona Vulinove tetke iz Kanade, ali da nikako taj broj ne traže od samog Vulina. Nakon što je dobio broj, pozvao ju je i, kako samo to on ume, zamolio ju je da oprosti dug njegovom saradniku. ‘Predsednička se ne poriče i ja ću to uraditi’, odgovorila mu je tetka iz Kanade i otprostila Aleksandru Vulinu dug – prenosi izvor Njuza.

Redakcija Njuza je pokušala da kontaktira tetku iz Kanade kako bismo dobili više informacija, ali jedino što smo čuli od nje pre nego što nam je spustila slušalicu bilo je: “Predsednička se ne poriče!”

Komentar smo zatražili i od samog ministra Vulina. On u prvi mah nije želeo ništa da kaže ovim povodom, ali smo na kraju uspeli da dobijemo kratku izjavu.

– Sagledavajući sve činjenice, ja sam prihvatio tetkinu odluku da mi otpiše dug, odnosno da ne moram da joj vratim 205.000 evra. Moram reći da je ovo u neku ruku moj lični poraz jer sam baš počeo da skupljam pare za vraćanje prve rate i ja ću snositi posledice, ali će sada svi drugi morati da potraže neki drugi razlog da mi nešto prebacuju – naveo je Vulin u pisanom odgovoru redakciji Njuza.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Lako je biti ,,Džek”, kada je zajmodavac ,,tetkinski” popustljiva ,,tetka iz Kanade”. Sad treba da isproba svoje kvalitete na manje spremnim na saradnju, zajmodavcima iz vascelog sveta. Ako ne uspe, cela Srbija će se zaviti u crno (Ko Vulin)!

  2. ЕКСКЛУЗИВНО!!! Тетка се огласила после скандалозних прича да је њен сестрић пионир мире марковић, алеков потрчко за контакте са мафијом, дрогош и дебилко неспособан за војску: “Н И Ј Е Л О П О В !!! Сликали смо се док је грчевито покушавао да се одбрани да му не позајмим још 200 000 евра, водите ме на полиграф ако лажем!!!” (шокантна фотографија)https://www.eightieskids.com/wp-content/uploads/2020/07/goonies-1-e1595330007749-500×577.jpg

  3. Највероватније се та теткица зове АВ, ништа без дозволе монструма из клоаке Меркелове.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix