nazad na vrh

Napaljeni perverznjak poslao devojci sliku partijske knjižice u inboks

Njuz je ekskluzivno došao u posed skandalozne fotografije koju je perverznjak slao devojkama

BEOGRAD, 2. april 2018, (Njuz) – Boris B. (30) iz Beograda priveden je na informativni razgovor nakon što je prijavljen da je devojkama slao perverzne fotografije svoje stranačke knjižice u inboks na Fejsbuku.

Mladog prehrambenog tehnologa je zbog uznemiravanja prva prijavila M. Ć. iz Aranđelovca, a posle toga policiji se javilo još devojaka koje su bile na meti ovog opasnog predatora.

– U početku je delovao normalno. Ćaskali smo o uobičajenim stvarima, gde volimo da izlazimo, kakvu muziku slušamo i slično. I onda mi je samo odjednom iz čista mira poslao odvratnu fotografiju svoje partijske članske karte uz pitanje “Šta misliš? Je l’ dobra? Je l’ ti se sviđa?” – kaže vidno potresena M. Ć. za Njuz.

Ona je, kako nam je rekla, odmah izbrisala perverznjaka iz liste prijatelja, ali je i dalje bila uplašena, pa je odlučila da sve prijavi policiji.

– Nisam želela da prođe nekažnjeno i da nastavi da matretira nove devojke slanjem svojih ogavnih fotografija. Čujem da se, nakon  moje prijave, pojavilo još devojaka kojima je čak slao i slike promotivnog stranačkog materijala i partijskih pristupnica – rekla je M. Ć.

Policija je saopštila da je zaplenila kompjuter  Borisa B. i da je u toku veštačenje. Nezvanično saznajemo da je u uređaju pronađen čitava kolekcija izuzetno perverznih fotografija njegove članske karte iz raznih uglova, a pronađene su i slike članskih karti za koje tek treba da se utvrdi kome pripadaju.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix