Njuz je ekskluzivno došao u posed skandalozne fotografije koju je perverznjak slao devojkama
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

02. apr. 2018

Napaljeni perverznjak poslao devojci sliku partijske knjižice u inboks

BEOGRAD, 2. april 2018, (Njuz) – Boris B. (30) iz Beograda priveden je na informativni razgovor nakon što je prijavljen da je devojkama slao perverzne fotografije svoje stranačke knjižice u inboks na Fejsbuku.

Mladog prehrambenog tehnologa je zbog uznemiravanja prva prijavila M. Ć. iz Aranđelovca, a posle toga policiji se javilo još devojaka koje su bile na meti ovog opasnog predatora.

– U početku je delovao normalno. Ćaskali smo o uobičajenim stvarima, gde volimo da izlazimo, kakvu muziku slušamo i slično. I onda mi je samo odjednom iz čista mira poslao odvratnu fotografiju svoje partijske članske karte uz pitanje “Šta misliš? Je l’ dobra? Je l’ ti se sviđa?” – kaže vidno potresena M. Ć. za Njuz.

Ona je, kako nam je rekla, odmah izbrisala perverznjaka iz liste prijatelja, ali je i dalje bila uplašena, pa je odlučila da sve prijavi policiji.

– Nisam želela da prođe nekažnjeno i da nastavi da matretira nove devojke slanjem svojih ogavnih fotografija. Čujem da se, nakon  moje prijave, pojavilo još devojaka kojima je čak slao i slike promotivnog stranačkog materijala i partijskih pristupnica – rekla je M. Ć.

Policija je saopštila da je zaplenila kompjuter  Borisa B. i da je u toku veštačenje. Nezvanično saznajemo da je u uređaju pronađen čitava kolekcija izuzetno perverznih fotografija njegove članske karte iz raznih uglova, a pronađene su i slike članskih karti za koje tek treba da se utvrdi kome pripadaju.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.