nazad na vrh

Netflix snima seriju po dramatičnoj ispovesti Meha Omerovića sa frankfurtskog aerodroma

U Netflixu kažu da dugo nisu čuli dramatičniju priču od ispovesti Meha Omerovića

LOS GATOS, 4. jun 2018, (Njuz) – Najpoznatiji striming servis Netflix objavio je danas da će preko leta snimiti prvu sezonu igrane serije bazirane na dramatičnoj ispovesti srpskog narodnog poslanika Meha Omerovića.

Kako saznajemo, radni naziv serije o hapšenju srpskog političara na aerodromu u Frankfurtu, prilikom pokušaja krađe jednog parfema i tri karmina, biće “Free shop break” i prva sezona će imati deset epizoda.

– Poslednjih godina snimamo dosta serija i najveći problem je naći dobar scenario. Često se dešava da scenariji koje dobijemo deluju suviše neubedljivo, kao nešto što nikada u realnosti ne bi moglo da se desi. Zato nas je zainteresovala dramatična ispovest Meha Omerovića, koja na prvi pogled deluje kao nešto što ni najmaštovitiji scenaristi ne bi osmislili – nezvanično nam je rečeno u Netflixu.

Oni navode da ih u prvi mah samo hapšenje Omerovića nije zainteresovalo, ali se sve promenilo kada su čuli njegovo objašnjenje.

– Ne pamtim kada sam pročitao toliko drame u nekoliko rečenica. Kako sam Omerović kaže, pred gejta je video free shop, a još od ranije je imao stomačnih problema. I baš u trenutku kada je u rukama imao parferm i tri karmina, proradio mu je stomak i on je sa tom robom istrčao prema toaletu. Kasnije je u WC-u shvatio šta je učinio, što će reći da u ovoj priči imamo dramatične elemente akcionog trilera, ali i psihološkog preispitivanja, sve što je potrebno za jednu dobru seriju – kažu iz Netflixa.

Još uvek nije navedeno ko će glumiti Meha Omerovića, a kako nezvanično saznajemo ljudi iz produkcije se dvoume izeđu Entoni Hopkinsa, Džordža Klunija i Desimira Stanojevića.

Marko Dražić

 1. Десимир или Мрсимуд тј АВ

 2. Десимир или Мрсимуд тј АВ

 3. Predsednistvo Skupstine Srbije pod hitno treba da stavi na dnevni red kupovinu free shopova kako bi nasi politicari bili sigurni da im se ovako nesto nece dogoditi kada krenu u shoping.

  • Ma nema sanse da je imao stomacnih problema. Poste je ramazan koji gos. Meho praktije i posto se jede ujutru pre svitanja sunca i uvece kada zadje sunce, nije bas u to doba dana mogao imati problema sa stomakom. Ovo mi deluje izjava kao pucaj u sopstvenu nogu.

 4. Филм ће несумљиво бити хит.Џорџ Клуни би могао да одигра сцене марисања, Ентони Хопкинс психолошку драму, а сцену са проливом сигурно би требало оставити Десимиру Станојевићу.

 5. Izgleda da će svi poslanici SNS-a na kraju zaglaviti zbog vlastitog sra.a!

 6. Ja izneo dva viskija,dok su privodili Meha…Iskoristio popust, u paznji…!!! A pomalo ,lik i delo Meha…sa imunitetom…

 7. Mekso seronja krao, pa usrao qrac. Sećam se kad je onomad na aerodrUmu slomio prst, a uvili ga u zavoje kao da ga je tomahavk spičio.

 8. Spilberg sprema film “Terminal 2”.
  Da je Borislav Pekić živ, napisao bi “Proliv”, nastavak romana “Besnilo”, u kome se mutirani virus stomačnog gripa širi Frankfurtskim aerodromom.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix