U Netflixu kažu da dugo nisu čuli dramatičniju priču od ispovesti Meha Omerovića
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

04. jun. 2018

Netflix snima seriju po dramatičnoj ispovesti Meha Omerovića sa frankfurtskog aerodroma

LOS GATOS, 4. jun 2018, (Njuz) – Najpoznatiji striming servis Netflix objavio je danas da će preko leta snimiti prvu sezonu igrane serije bazirane na dramatičnoj ispovesti srpskog narodnog poslanika Meha Omerovića.

Kako saznajemo, radni naziv serije o hapšenju srpskog političara na aerodromu u Frankfurtu, prilikom pokušaja krađe jednog parfema i tri karmina, biće “Free shop break” i prva sezona će imati deset epizoda.

– Poslednjih godina snimamo dosta serija i najveći problem je naći dobar scenario. Često se dešava da scenariji koje dobijemo deluju suviše neubedljivo, kao nešto što nikada u realnosti ne bi moglo da se desi. Zato nas je zainteresovala dramatična ispovest Meha Omerovića, koja na prvi pogled deluje kao nešto što ni najmaštovitiji scenaristi ne bi osmislili – nezvanično nam je rečeno u Netflixu.

Oni navode da ih u prvi mah samo hapšenje Omerovića nije zainteresovalo, ali se sve promenilo kada su čuli njegovo objašnjenje.

– Ne pamtim kada sam pročitao toliko drame u nekoliko rečenica. Kako sam Omerović kaže, pred gejta je video free shop, a još od ranije je imao stomačnih problema. I baš u trenutku kada je u rukama imao parferm i tri karmina, proradio mu je stomak i on je sa tom robom istrčao prema toaletu. Kasnije je u WC-u shvatio šta je učinio, što će reći da u ovoj priči imamo dramatične elemente akcionog trilera, ali i psihološkog preispitivanja, sve što je potrebno za jednu dobru seriju – kažu iz Netflixa.

Još uvek nije navedeno ko će glumiti Meha Omerovića, a kako nezvanično saznajemo ljudi iz produkcije se dvoume izeđu Entoni Hopkinsa, Džordža Klunija i Desimira Stanojevića.

Marko Dražić

 1. Јаков Прокоповић kaže:

  Десимир или Мрсимуд тј АВ

 2. Јаков Прокоповић kaže:

  Десимир или Мрсимуд тј АВ

 3. Svejk kaže:

  Predsednistvo Skupstine Srbije pod hitno treba da stavi na dnevni red kupovinu free shopova kako bi nasi politicari bili sigurni da im se ovako nesto nece dogoditi kada krenu u shoping.

  1. prodavas u DFS-TFS kaže:

   Ma nema sanse da je imao stomacnih problema. Poste je ramazan koji gos. Meho praktije i posto se jede ujutru pre svitanja sunca i uvece kada zadje sunce, nije bas u to doba dana mogao imati problema sa stomakom. Ovo mi deluje izjava kao pucaj u sopstvenu nogu.

 4. Мирко kaže:

  Филм ће несумљиво бити хит.Џорџ Клуни би могао да одигра сцене марисања, Ентони Хопкинс психолошку драму, а сцену са проливом сигурно би требало оставити Десимиру Станојевићу.

 5. milan (nisam odavde) kaže:

  Izgleda da će svi poslanici SNS-a na kraju zaglaviti zbog vlastitog sra.a!

 6. voya montoya kaže:

  Ja izneo dva viskija,dok su privodili Meha…Iskoristio popust, u paznji…!!! A pomalo ,lik i delo Meha…sa imunitetom…

 7. Samo konstatujem kaže:

  Mekso seronja krao, pa usrao qrac. Sećam se kad je onomad na aerodrUmu slomio prst, a uvili ga u zavoje kao da ga je tomahavk spičio.

 8. Miki kaže:

  Spilberg sprema film “Terminal 2”.
  Da je Borislav Pekić živ, napisao bi “Proliv”, nastavak romana “Besnilo”, u kome se mutirani virus stomačnog gripa širi Frankfurtskim aerodromom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *