nazad na vrh

Nigerijski fudbaleri priznali da nakon Vučićevog govora u poluvremenu nisu mogli da se sastave u nastavku utakmice

Fudbaleri NIgerije se u drugom delu pitali da li je Marko Đurić ispoštovao proceduru

LONDON, 28. mart 2018, (Njuz) – Fudbaleri Nigerije otkrili su jutros da je na njih katastrofalno delovalo obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučuća u poluvremenu prijateljske uzakmice sa Srbijom, saznaje Njuz.

Oni kažu da su umesto dogovora o taktici u nastavku meča, celu pauzu iskoristili da slušaju Vučića i da su im tokom celog drugog poluvremena odzvanjale Vučićeve reči.

– Svaki put kad bih dobio loptu, pomislio bih da li Vučić stvarno ima dokumenta koja pokazuju da Marko Đurić nije prekršio nikakvu proceduru kada je ušao na Kosovo – izjavio je kapiten Nigerije Džon Obi Mikel.

Njegov saigrač Aleks Ivobi kaže da posle Vučićevog govora skoro da nije više znao ni na koju stranu treba da napada.

– Celo drugo poluvreme sam se pitao zašto su pojedini sprski mediji, kako Vučić kaže, govorili o tome kako je neko nešto hteo da izazove i žrtvovao Marka Đurića – navodi ovaj nigerijski fudbaler.

Kako nezvanično saznajemo, Fudbalski savez Srbije nakon sinoćne pobede od 2:0, ozbiljno razmatra da u poluvremenu svake utakmice na Mundijalu protivničkim igračima pušta Vučićevo obraćanje.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Sistem koji ovako pobedjuje,poput FSS ne treba menjati…!!1 Eto,i oni promenili kapitena…Krstajica za mandatara…??!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix