Nadležnost nad niškim aerodromom tako prelazi na... ma, da li vi vidite da ga dvojica vuku, ne jedan, nego dvojica i šta to kao nije penal?!?!?
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

23. jun. 2018

Niški aerodrom predat na upravljanje Beogr..kako bre sudija nije svirao onaj penal nad Mitrovićem??

NIŠ, 23. jun 2018, (Njuz) – Skupština Grada Niša donela je juče odluku da niški aerodrom “Konstantin Veliki” preda državi na upravlj..da li je moguće da ono sinoć nije bio penal nad Mitrovićem?? Dvojica ga drže, a sudija ni VAR nije želeo da pogleda!

To znači da će ubuduće upravljanje ovim aerodrom preuzeti republ..jeste li videli kako su nas Švajcarski igrači albanskog porekla provocirali pokazujući albanske orlove?!

Pored vesti o predaji aerodroma, izdvajamo i onu da su cene goriva i dalje visoke, a protesti blokadama saobraćaja su praktično obust..e da, nije nam sviran ni penal protiv Kostarike! Čemu uopšte služi ta tehnologija, ako se ne koristi?

Ne stišava se priča o skandalu čiji je akter Vučićev sin koji se našao u društvu kriminalaca za šta bi se svaki predsednik države, čiji se sin druži sa sumnjivim tipovima, odmah izvinio, a možda čak i ponudio ostav..ma nisu imali snage ni 65 minuta da trče, kako uopšte misle da pobede Brazil?

U međuvremenu, novinari KRIK-a su otkrili da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar pisao opravdanja kriminalcu bliskom Zemunskom klanu Petru Paniću koji je bio u tesnim odnosima sa mogim političarima, uključujući i Vučića, za šta bi se svuda u svetu pokrenula istrag..ništa još nije gotovo, ako pobedimo Brazil idemo u osminu finala!

Pokušali smo da od predsednika Vučića dobijemo odgovor na pitanje da li će podneti ostavku zbog afere sa Lončarom i Panićem, zbog branjenja sina, zbog podrške Siniši Malom i još zbog mnogo čega, ali nas je on upitao da li smo videli kako sudija nije svirao očigledan penal nad Mitrovićem, s čim smo morali da se složimo pa smo na kraju zajedno poželeli sreću našoj reprezentaciji u odlučujućoj utakmici protiv Brazila. Idemooooooo!!

Miroslav Vujović

 1. Наопачке kaže:

  E, dobro ste im , mislim kada već nije penal

 2. Cmilja kaže:

  Srbija! Srbija!

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Penal na Mitroviću nije sviran zbog očigledne brige ,,Švajcarca”, da se pri padu ne povredi, pa su ga obezbedili sa svih strana, a reprezentativcima je obezbedjen povratak na Niški aerodrom, jer država samo tako može da im garantuje bezbednost – sve je jasno i čisto!

 4. Who kaže:

  Ahhahahah svaka čast…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *