njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. okt. 2015

NJUZ DNEVNIK: Napravljeni novi prototipi Vučića i Nikolića

BEOGRAD, 19. oktobar 2015, (Njuz) – U najnovijem Njuz Dnevniku saznajte čemu će služiti novi prototipi Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kakvu molbu je dobio prijatelj prijatelja Bojana Pajtića, šta je Čedomir Jovanović radio ispred zgrade jednog nobelovca i šta je Dragan Đilas prikačio na svoj traktor.

Autor Njuz Dnevnika: Mr Zajebavancija

 1. Рубљов kaže:

  Свака част још једаред Мр. Зајебаванција! Антологијске вести! Због њих ме жеља спопала да плаћам претплату за ЊУЗ дневник. О цени и начину плаћања обавестите ме путем ЊУЗ. нет-а…О колико квалитетном програму се ради, говори чињеница да сам једући чорбаст пасуљ са ребарцима (са задробљеним хлебом приде) одгледао ЊУЗ дневник, а порука на крају дошла је као шлаг на торту…Браво!

  1. Баш Рђа kaže:

   Само нешто у вези пасуља…убаци пржена јаја, млад сир и љуту папричицу – пробај, ф е н о м е н а л н о ! Пријатно!

   1. Рубљов kaže:

    Хвала, ти добри и духовити човече…

    1. Баш Рђа kaže:

     Добар сам, за у пасуљ…хвала теби за комендије овде, ал* боље да се не хвалимо међусобно, испашће да смо један човек са више налога, нешто као вулин! *Ајд уздравље, жив био!

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Super vesti, sem jednog detalja gde ste preterali – Nobelovu nagradu nije tako lako isfolirati, ko da je diploma srpskog mega il slicnog fakulteta!

 3. Баш Рђа kaže:

  Какви су вам ово полу-производи, к*о крпаџија да их је радио, брука, у земљи која производи чипове и авионе. Треба ово да се преради, овај томин лампек код главуџе има рупу, таман да се удене лула и да се прикаче капак и табарка, па да тече ракија, какво наводњавање ујесен. На ову вучићеву скаламерију у пределу рупе монтирати чунак, и спремна фуруна, и рерна, за белосветске госте ако им се приједу кобасице. И, нормално, ставити знак Мерцедеса. Градометар (за роботому) и жарач (за ложача) су додатна опрема. Били би јачи од артура-дитија и трипка из “Рата звезда”.

 4. strani placenik kaže:

  NIsam siguran da ce taj robot Aleksandra Vucica moci da se koristi u zalivanju. Pa zar njegov orginal nije 14 sati
  izdrzao da ne ispusti tecnost. Ako ovaj robot bude radio po tome ode nam kukuruz u majcinu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *