Vučić sa jednim od građana
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

08. jun. 2016

NJUZ IZVEŠTAJ: Mandatar Vučić juče primao prve građane sa problemima

BEOGRAD, 8. jun 2016, (Njuz) – Mandatar Vlade Srbije Aleksandar Vučić započeo je juče sa praksom primanja građana sa problemima koje on možda može da reši. Vučić je u Vladu došao već oko pet ujutru zaboravivši da je rešavanje problema zakazao u Skupštini. Ivica Dačić, prvi građanin sa svojim problemima došao je negde oko 13 časova, i mandataru izložio dva problema i ispričao jedan vic. Mandatar je izjavio da je saslušao Dačićeve probleme i da će pokušati da ih reši u najskorijem roku.

– Ovo je lakše nego što sam zamislio, iskreno mislio sam da će se napraviti red od ko zna koliko ljudi, međutim došlo je samo pet grupa građana, i uglavnom su imali slične probleme, konkretno to da nisu u vlasti, izjavio je mandatar Vučić. – Što jeste veliki problem, i da sam ja na njihovom mestu isto bih se osećao, dodao je on.

Sledeći građanin koji je došao je bio Vojislav Šešelj, koji mu je prema rečima mandatara “bio odnekud poznat”. Šešelj je izjavio da je zadovoljan novim servisom Vlade i da će nastaviti da svoje probleme izlaže budućem premijeru.

– Mislio sam čak i da pravim probleme umesto da ih izlažem, ali sam se ipak iz nekog razloga predomislio, kaže Šešelj.

Jedinu nepreijatnost u primanju građana sa problemima mandatar Vučić je doživeo kod sledećeg građanina, Saše Radulovića, koji uopšte nije imao problem već jer, prema Vučićevim rečima, pričao o nekakvim tužbama.

– Računali smo i na ovakve situacije, jer kad primate građane sa problemima, uvek će se tu naći neko da sabotira dobre i časne namere ove Vlade koja još nije formirana, izjavio je Vučić nakon što je nekako uspeo da pobegne od Radulovića.

Budući premjer je potom primio još dve grupe građana, od kojih je prva, predvođena Čedomirom Jovanovićem, ostala najduže.

– Meni je vrlo stalo da se moj problem reši. Ako me pitate koji je to problem, možemo da pričamo i o tome, ali hajde da pre toga razjasnimo koji su to problemi koje svi zajedno možemo da rešavamo u budućnosti umesto da krivce za potencijalna rešenja tražimo u prošlosti, izjavio je Čedomir Jovanović, dok je Vučić samo kratko rekao da nazire rešenje problema ovog građanina.

Poslednji građani koji su čekali u redu, grupa predvođena Boškom Obradovićem, prema sopstvenom priznanju, nije imala nikakav problem, već je “samo iskoristila priliku da se ogrebe o besplatnu kafu i kiselu.”

Viktor Marković

 1. goksi kaže:

  Ovaj gradjanin ga je posebno iznervirao. Mnogo trazio, a ovaj ga oterao u … http://www.bizlife.rs/vesti/izjava-dana-ovaj-politicar-bas-nervira-vucica-jos-od-2014/

 2. haha kaže:

  A sta cemo sa problemima Bajatovica, Vulina i Rasima? Bajatovic je prinudjen da citavih 45 sekundi ceka da opet bude direktor srbijagasa. A druga dvojica ce sagoreti u iscekivanju da vide koje ministarstvo ce im pripasti.
  A tu su i drugi. Na primer Dr Nesa iz beograda opet jedva ceka da se igra policajca.

 3. vitez kaže:

  Zajeban ovaj režiser, odabira glumce kao Tile za film Sutjeska.

 4. scoby kaže:

  Ovako Deneris Targerijan resava probleme svojih podanika…

 5. voya montoya kaže:

  Kako beše onaj kafanski hit? Pogledaj me nevernice,pogledaj u moje lice,vidi stomak kako gore,izadjosmo Mi na more…Sećaš li se ono doba,kad mi reče ahhh do groba,Ti si svemu Tomi kriva,sahrani Nas u grob živa…

 6. zeks kaže:

  Mene zanima,malo vise teoretski,da li je u skladu sa nasim zakonodavstvom da se recimo mandat za sastavljanje,bilo republicke,pokrajinske ili gradske vlade poveri nekom ko nikada sa glave ne skida fantomku?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *