njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. apr. 2011

Njuz ni 1. aprila ne sme da piše o Ceci

Novinari Njuza se nadaju da će jednog dana napisati tekst o Ceci

BEOGRAD, 1. april 2011. (Njuz) – Portal Njuz.net saopštio je danas da, iako je 1. april kada se od svih medija očekuju nešto ležernije vesti nego ostalih dana, i dalje ne sme da razbije barijeru i po prvi put objavi tekst o Svetlani Ceci Ražnatović.

– Već mesecima planiramo nešto da napišemo, ali jednostavno ne smemo – kaže Viktor Marković – Koliko god da imamo dobar povod, nemamo dovoljno hrabrosti. Evo recimo, juče smo planirali da napišemo tekst sa naslovom “I pored krivične prijave niko ne spori da Ceca ima dobre sise”, ali smo u poslednjem trenutku odustali.

Da strah nije bez osnova, pokazuje slučaj Istoka Pavlovića, koji je jednom pokušao da napiše tekst o Ceci.

– Pre jedno mesec dana otvorio sam Noutped i počeo da pišem tekst “Ceca prodaje svoje polovne silikone preko Limunda”. Nije prošlo ni pet minuta, a ispred moje zgrade parkirao se luksuzni crni automobil sa zatamnjenim staklima iz koga su izašla dva momka gustih spojenih obrva u odelima. Isekao sam se od straha i odmah sam prepravio ceo tekst u “Država prodaje Telekom preko Limunda“. Možda je taj automobil bio i slučajnost, ali što je sigurno, sigurno je. Otkud znam ko sve može da vidi šta kucam na ekranu – pita se Pavlović.

Sličan slučaj imao je i Nenad Milosavljavić, koji je više puta počinjao tekst o našoj najpoznatijoj pevačici, ali ga je svaki put zadesio neki maler.

– Prvi put mi je hakovan kompjuter i promenjeno je korisničko ime, drugi put je došlo do eksplozije kućista, a poslednji put mi se desilo da mi je neko podigao brisače na kolima – otkriva Milosavljavić.

Jedini tekst na Njuzu u kojem je do sada spomenuta Ceca, bila je vest o smrti labuda Serđa, zvezde njenog spota „Nevaljala“. Tekst je napisao Marko Dražić, koji priznaje da se fokusirao isključivo na priču o labudu, pokušavajući da pevačicu skoro ni ne spomene, ali je i pored toga doživeo veliku traumu.

– Nije prošlo ni pola sata kako se tekst pojavio na sajtu, kada mi je zazvonio fiksni i neki nepoznat glas mi je pričao kako sam dobio nagradu besplatnog usisavanja tepiha. Spustio sam slušalicu, na brzinu se spakovao i naredne dve nedelje sam boravio što kod devojke, što kod prijatelja. Promenio sam broj i fiksnog i mobilnog i ugasio profil na Fejsbuku – priznaje Dražić.

Na samom kraju, novinari ovog portala ističu da, čak ako bi nekad skupili hrabrosti i objavili tekst o Ceci, niko od njih ne bi smeo da se potpiše, već bi na kraju teksta stajalo “Redakcija Njuz”.

Redakcija Njuz

 1. Redakcija čitalaštva kaže:

  I čitaoci Njuza javljaju da imaju probleme pri pokušaju lajkovanja ili komentarisanja članka o nepisanju članaka o Ceci.

 2. srki kaže:

  @Redakcija Njuz

  Pozdravio vas Minimax

 3. Jordan kaže:

  Zato ja necu nista da komenatrisem. Mislim bas me briga, necu da izazivam djavola. Znam, niste vi odgovorni za nase spontane komentare, ali ipak… Neprijatno bi se osecao kada bi pominjao Cecine malverzacije sa fudbalerima, a vi zbog toga imali problema. Necu bre, nemojte da me izazivate! Ili ono kada joj se leva sika otkacila jer je (tekst uklonjen od strane urednistva), a postar rekao ok! Mislim necu bre, ne vucite me za tastaturu. Ima i ona prica kada je Kostunica u kafani na stolu sa kravatom oko glave a Ceca (tekst uklonjen od strane urednistva) i kada su otisli vatrogasci Palma sve ispeglao.
  Rekoh vec, necu bre da pricam i kraj!

 4. Dovratak kaže:

  Mislite da je slucajno sto Dulic pravi sajt bas u CMS-u?! (Ceca Majka Srbije)

 5. Xtro2 kaže:

  Uf, koji sifoni.

 6. Tagore kaže:

  U policijskim redovima se priča da pripadnici MUP-a, koji nisu 10. marta učestvovali u pljački transporta novca kada je oteto 850.000 evra, nisu ni Cecu pokrali !

 7. Milan kaže:

  …a poslednji put mi se desilo da mi je neko podigao brisače na kolima.
  :D haahhahahaahahaha

 8. Tagore kaže:

  Kako se zove kum Ražnje Svetlanović ?

 9. Nenad kaže:

  Idiotizam

 10. Ljix kaže:

  Priča se da je među kriminalcima vladao haos dok im policija nije zavela red… ;)

 11. Gonza kaže:

  Pitaju cigu da li bi voleo da vodi ljubav sa cecom, a on kaze: “Aha, nisam lud da kazem pa da me ubije arkan” :))

  1. Znalac kaže:

   Ne ide vic tako, vec “Pitali cigu sa kojom bi pevacicom najradije spavao, a on kaze ‘Jes da ti kazem pa da me ubije Arkan.

 12. Tagore kaže:

  Iz bojaznosti odliva mozgova, kojim bi mogli da se vratimo u rane devedesete godine, Ceci je neopravedno oduzeta putna ispravnica, dok je mlada žena htela samo prijateljicu Terezu Kesoviju na golom otoku da poseti.

  Šmrk, šmrk, celo jutro gorke suze lijem…

 13. Olja kaže:

  Kad se samo setim Koštunice, Sande Rašković-Ivić i ergele kako đuskaju u prvom redu uz Lepog Groma… Džigericu bi da izedem svoju!

 14. Ljix kaže:

  Ljudi, bilo na televiziji: Ceca se nagodila sa tužilaštvom, kome je godila, godila, pa se nagodila! :D

 15. Olja kaže:

  Platiće nešto simbolično za njene pojmove, a sa elektonskom narukvicom za elektronski nadzor izigravaće Paris Hilton i Lindzi Lohan… Mislim, baš su joj napakostili…

 16. marijan kaže:

  zaradila 10 a platila milion kazne bas su joj napakostili

 17. Kizza kaže:

  Ala ste se vi uplašili, ako vi nećete da pišete ja ću da pišem o Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čkdmm m ,,,,,,,,,,,,lsvlajmMjx m, b§m<y ,m, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadgkjgjcaaaaaaaa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *