njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

31. dec. 2015

NJUZ ŽENA: Šta njegova odluka da Novu godinu provede sa ljubavnicom govori o vašoj vezi

Odluka vašeg partnera da Novu godinu ne dočeka sa vama, već sa svojom ljubavnicom, svaki put ume da zaboli i natera vas da se pitate da li nešto možda nije u redu sa vašom vezom? Koliko god ovo na prvi pogled ukazivalo na određeni problemčić, nemojte da očajavate, jer postoji nekoliko razloga zašto on ovo čini.

1. Ne želi da ga vidite pijanog

Do sada ste već naučili kakvi su muškarci na novogodišnjim dočecima: jedva čekaju da se napiju i prave budale od sebe. Odlukom da na novogodišnju žurku ode sa ljubavnicom a ne sa vama, vaš partner vam jasno stavlja do znanja da mu je važno šta mislite o njemu i da ne želi da se vaša lepa predstava o njemu ukalja time što ćete ga videti kako povraća u hodniku ili kako hvata druge žene na žurci.

2. Plaši se da vas ne povrede petarde

Dužnost muškarca je i da štiti svoju lepšu polovinu, što vaš muškarac upravo čini. Svi znamo koliko petarda padne ljudima na glavu u novogodišnjoj noći i njegova odluka da vas ostavi na bezbednom mestu, u vašem domu, dok svoju ljubavnicu izlaže ovoj opasnosti, samo potvrđuje da ste vi u njegovom srcu na prvom mestu.

3. Želi da vas poštedi stresa šta da obučete

Izbor haljine za doček Nove godine je, da se ne lažemo, jedan od najvećih stresova. Vaš muškarac misli na vas i neće da vas izlaže ovom nepotrebnom nerviranju, što treba da cenite. Pomislite samo na jadnu njegovu ljubavnicu koja prolazi kroz sve ovo, plus i kroz pakao koji je čeka posle žurke kada je vaš pijani muškarac bude napadao, dok ćete vi, zbog ove njegove džentlmenske odluke, moći da provedete prijatno veče u svom domu.

M.D.

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  A uvek vam ostaje mogucnost da sa nekom, politicki neopterecenom osobom, koja ne mora da se pojavi sa drugom zenom, peva ,,miljcku” i pije domacu rakiju kako bi ,,bio ma liniji”, provedete prijatno vece i docek.

  A ja gospodjo Vama, svim piscima ovih divnih priloga, komentatorima i citaocima, zelim sve najbolje u novoj godini, a znam da ce biti kako drugi hoce!

 2. Ja sam kaže:

  4. Zeli da barem jednom u godini bude jedini muskarac u krevetu.

 3. voya montoya kaže:

  Vaša veza je tržišno orijentisana…

 4. ЗоЗоНаЦ kaže:

  Прелепо описано.

 5. ethanol kaže:

  SRBIJA | 30. decembar 2015. 19:14 | Vesti: NOVOSTI
  Prosvetarsko ministarstvo je u osnovnoj školi “Moma StanojloviĆ” daci sedmog i osmog razreda podelilo anketne listiće u kojima su pitani o oralnom seksu, seksualnim odnosima, pornografiji…
  Mlade učiteljice su iskusnim okom ocenile privatne fotkice dece i profesionalnom tajnom ispravile greške u crtežima.
  Funny Link
  Napredna Srbija:
  Portparol urgentnog centa Drma Cura je preporučila KOLOSKOPIJU PROSVETARA do mozga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *