nazad na vrh

Njuzov specijal o procurelim testovima iz matematike

Tagovi:
 1. LEGENDARNO! :D

 2. Testove koji su, eventualno, uhvatili žive, na dugogodišnju robiju! Ministra odlikovati zbog munjevite reakcije

 3. Ministar će po hitnom postupku narediti hapšenje “Štreber Mafije”

 4. Da nisu rešeni testovi deljeni uz karte za Karleušin koncert , pa zato ponavljaju ?

 5. Tomislav Karadžić: “Eto vidite, čak je i prosveta korumpirana i trula, nameštaju se testovi! Samo nam je još fudbal čist ostao.”

 6. Obradoviću ! Daj ostavku. Ne brukaj više prosvetu.Zar nemaš ni gram stida , savesti, ponosa…Bruko!

 7. Zašto bi zamajavali decu sa nekom tamo matematikom, treba da nauče ono što je stvarno bitno, što će im sutra koristiti kada završe školovanje. Dakle, ko nije kupio testove, pao je na osnovnom testu opšte kulture i informisanosti i morao bi da ponavlja razred dok ne nauči lekciju!

 8. Зашто на сваки ваш текст, слику или клип ја морам да вриштим од смеха?! :-)

  Поздрав за најбољи домаћи сајт!

 9. Ja mislim da je bilo suprotno i da su testovi odmah u velikim količinama otkupljeni na Pančevačkom buvljaku , direktno od kineza uz nagodbu o količini , kao i da su se ovi testovi pokazali uspešnim na prijemnom ispitu u Kineskim školama 2010. godine . Ipak prevodioci koji su pre štampanja ove ogromne količine preveli sadržaj testova iz matematike su ponegde i pogrešili , jer nije svuda 1+1=2 , pogotovo ne u Srbiji , ako nisi član neke stranke . Takođe i iz Srpskog , koji se izučava u Kini a testovi su morali biti 3x prevođeni , najpre u samoj Kini iz Kineskog u Srpski , pa onda iz Srpskog u Kineski , pa na kraju opet iz Kineskog u Srpski .

 10. CENA TESTOVA NA ULICI JE SRAMOTNO VISOKA! OPET NIKO NE VODI RAČUNA O NAŠIM SIROMAŠNIM DJACIMA. GDE VAM JE SAVEST??? APELUJEMO MINISTARSTVO PROSVETE, DAJTE NEKI POPUST ZA SIROMAŠNE!!!!!!!!

 11. Шта!?!?! Пуцаће на тест без претходне провере тачности решења”

 12. Mislim da ova afera sluzi da se nadje i na vreme pripremi djak generacije,kad taj djak generacije postane malko zreliji i predsenik,zna gde i kako da kupi diplomu.
  Nije prosveta glupa kako to na prvi pogled izgleda.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix