njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

11. jul. 2014

Novinar kog Velja Ilić nikad nije opsovao misli da ovaj ima nešto lično protiv njega

...

BEOGRAD, 11. jul 2014, (Njuz) – Zoran Boljević, jedini novinar u Srbiji kojeg predsednik Nove Srbije Velimir Ilić nikada nije opsovao, počinje da veruje da ovaj političar ima nešto lično protiv njega.

Ovaj novinar jednog beogradskog dnevnog lista kaže da je u nekoliko navrata uzimao izjavu od gospodina Ilića, ali da je ovaj svaki put bio krajnje korektan.

– U nekoliko navrata sam mu postavljao i neka provokativna pitanja, ali mi u najgorem slučaju ne bi odgovorio. Nije me ni opsovao, niti je pretio, čak me nijedanput nije ni šutnuo – izjavio je ovaj novinar, koji veruje da ovakvo ponašanje Ilića nije slučajnost.

– Ako se samo prema vama neko ponaša na potpuno drugačiji način nego prema svim ostalim ljudima, očigledno je da taj neko ima nešto lično protiv vas – dodaje ovaj novinar, koji napominje da će probati da preispita sebe i shvati u čemu je pogrešio.

Pozvali smo Velimira Ilića u želji da čujemo da li zaista ima nešto protiv ovog našeg kolege, ali nas je gospodin Ilić ispsovao kada je čuo da smo novinari, pre nego što nam je spustio slušalicu.

Marko Dražić

 1. celtic kaže:

  Zar je taj seljak, ups, pardon, debitant na betonu, još živ?!

 2. Aleksandar Хејтер kaže:

  Био је некад кул лик, а онда је магистрирао …

  1. Svetislav kaže:

   Ako bude doktorirao, možda će nastupiti u JA IMAM TALENAT. I demonstrirati, kako se od osnove “jebo”, mogu izgraditi fine floskule za građansko-seljačko
   obraćanje novinarima, koji ne znaju da rade svoj bezobrazni posao.

 3. scoby kaže:

  “Razgovor” velje lopova sa mladom novinarkom je pravi biser. Tako smo saznali da nije lepo ( a ni zdravo) kad neko presece kolonu onih sto imaju zmirkavo svetlo na krovu. I da je onaj sto vozi ono sto kopa zemlju bio opravdano nervozan, jer takodje nije lepo kad srbskom domacinu neko piskaralo uznemirava one zivotinje sto daju vunu i sluze za jagnjece brigade. I da postoje pitanja za ministre i ona druga koja nisu pozeljna.

 4. coa kaže:

  Pihhh i to novinar a nash ga Velja ni ispsovao nije??????????Nije to vidjelo novinara.Pa on ispsuje sebe kad nema koga!

 5. Svetislav kaže:

  Velja je nervozan jer ga bije maler. Od kako je postao Ministar za vanredne situacije, udariše neplanske poplave. Da kojim slučajem proradi vulkan na Avali, novinari bi ga prozvali i rekli, da je on to namerno uradio, kako bi opravdao mandat. Njegov talenat za katastrofe je nepresušan, i zato treba doživotno da ostane na tom mestu.

 6. aleksandar kaže:

  “onaj aparat koji ima onu cev napred pa usisava” i precizirao da ne misli na usisivač…

  da nije mislio na Vucica?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *