nazad na vrh

Obrisali ga sa Fejsbuka jer je spojlovao završetak filma “Boj na Kosovu”

Upropastio prijateljima kraj filma

BEOGRAD, 14. april 2014, (Njuz) – Igora Garića iz Beograda većina prijatelja sa Fejsbuka obrisala je sa ove društvene mreže jer je juče na svom profilu otkrio kako će se završiti repriza filma “Boj na Kosovu”, saznaje Njuz.

Igorovi prijatelji su se razbesneli kada je on nekoliko sati pre emitovanja filma na televiziji Pink, na svom zidu okačio status koji je glasio “Lazara će ubiti Turci!”, što je razbesnelo sve koji su se u tom trenutku zatekli na Fejsbuku, a koji su planirali da na miru odgledaju ovaj film.

– Igoru sam jedva oprostio kada je spojlovao završetak “Boljeg života”, otkrivši svima da će se Giga i Emilija na kraju ipak pomiriti, ali sada je stvarno prevršio svaku meru. Ne želim da verujem da je srpska vojska poražena iako su, uh, ubili Lazara – rekao je prilično rezignirano jedan od Igorovih prijatelja.



– Srećom, Igora sam na vreme blokirao, a čujem i većina zajedničkih prijatelja je uradila to isto, tako da nije stigao da nam otkrije šta će se desiti sa Srbijom nakon što ubiju Lazara. Ipak, nešto mi govori da će Srbija u novoj reprizi konačno uzvratiti i poraziti Turke, a ne, kako neki novi spojleri to žele da prikažu, postati vazalna država. Očekujem da će mali Stefan čim ojača poraziti Tursku i proširi Srbiju po celoj Maloj Aziju. U svakom slučaju, moraću da sačekam novu reprizu da vidim šta će se u njoj desiti – rekao je ovaj Igorov prijatelj i potvrdio da će ugasiti svoj Fejsbuk profil za vreme trajanja naredne reprize filma “Boj na Kosovu”.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Dobro im nije spojlovao “Bolji Zivot” ili Mijatovu precku…

  ….srecom se Srbija posle Picoustog spojlovat ne moze….

 2. dal su normalni njegovi prijatelji? Boze me sacuvaj svi neki degenerici, pa sta ako je postavio? Treba srbi da se podsete istorije..

 3. U”novoj reprizi”Srbijom če zavladati JANJIČARI sa jajanbašijama (to su osobe kojima se nije moglo verovati u pogledu odanosti i morala).
  P.S. Kako ste samo podmukli vi iz Njuz-a (opet ste mi blokirali sokoćalo)

 4. I ja čekam reprizu 5. oktobra, pa da mogu svima koji ne znaju kako se završio da “spojlujem” isti!

 5. Ma sve je ok dok neko ne spojluje govor Ministra Informisanja iz 1999god.

 6. MIslim da je Vucic iz spojlovao govor ministra informisanja iz 1999, ali malo mi je cudno kako on zna sta je neki ministar iz srpske radikalne stranke reko.

 7. A sad stvarno, Srbi jesu porazili Turke na Kosovu.
  Druga je stvar sto su Turci kasnije uspeli da zavadjene feudalce stave pod svoje najvise zbog Milice koja je htela svog sina za vladara celog carstva.
  Otuda i podvala o Vuku Brankovicu kao izdajniku koji se ustvari do kraja borio protiv Turaka i nikad nije bio njihov vazal.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix