njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. aug. 2012

Odlaže se utakmica Javor – Zvezda jer igrači idu na Cecin koncert u Guči

Zajednica prvoligaša ispunila želju igrača da im dozvoli odlazak na koncert

BEOGRAD, 7. avgust 2012, (Njuz) – Izvršni odbor Zajednice superligaša prihvatio je predlog Javora i Crvene zvezde da se utakmica prvog kola fudbalskog prvenstva Srbije između ovih timova, koja je bila zakazana za 11. avgust u Ivanjici, odloži pošto su igrači i stručni štabovi oba kluba izrazili želju da odu na Cecin koncert u Guči.

Miodrag Janković, generalni sekretar zajednice superligaša, izjavio je za Njuz da je postojala i ideja da se utakmica odigra u ranim poslepodnevnim časovima kako bi igrači imali vremena da se istuširaju i stignu na concert, ali je to odbačeno zbog velike vrućine i gužve koja vlada na svim putnim pravcima ka Guči.

– Zbog vremenskih uslova ne bi bilo humano prema igračima da se utakmica igra oko 13 časova, a i pitanje je da li bi posle tako iscrpljeni i od utakmice i od puta bili u stanju da se maksimalno provedu na Cecinom koncertu. Ruku na srce, taj termin nije ni kod publike preterano popularan tako da smatram da je odlaganje utakmice zbog Cece jedina odluka koja je u interesu srpskog fudbala – izjavio je Janković.

– Hteo bih samo da istaknem da ova odluka ne znači da su fudbaleri Javora i Zvezde favorizovani kada su u pitanju Cecini nastupi već da se jednostavno namestilo da se datum i lokacija odigravanja utakmice poklope sa njenim koncertom što ćemo prilikom pravljenja rasporeda za naredno prvenstvo pokušati da izbegnemo – dodao je Janković.

Generalni sekretar zajednice superligaša najavio je i da će celo sedmo kolo fudbalskog prvenstva biti odloženo jer će tog dana na TV-u biti prenos utakmice Mančester Junajted – Mančester siti.

Soko Sokolović

Inspiracija: Zbog Guče odložena utakmica Javor – Zvezda

 1. ariela kaže:

  Pametno…svakom igracu je Ceca “najvaznija sporedna stvar na svetu”…jer ona i fudbal uvek su bili “tesno”spojeni…

  1. himalajac kaže:

   a jos tesnije spojeni “öna i fudbaleri”

 2. Shumsky kaže:

  ja pomislih stvarno zez, kad onda u donjem desnom uglu videh šta je inspiracija za ovaj text!!

  xaxaxaaaaaaa baš smešljikavo %)

 3. apostol kaže:

  Stigao je i demanti iz Uprave FK Crvena Zvezda. Naime, predsednik FK CZ ističe da će njegovi igrači, stručni štab i prisutni navijači u Guči isključivo slušati nastup operske dive u penziji Radmile Bakočević

 4. slobodni strelac kaže:

  Superligaša!
  Buahahahaha….

 5. Bane kaže:

  Ovo je sasvim prirodno. Na utakmici igraču šutiraju JEDNU, a na Cecinom koncertu će da gledaju DVE lopte. Ako ne zbog kvaliteta, opravdano je zbog kvantiteta.

 6. snezana kaže:

  Srecan vaskrs, sve da bude taman,
  Nije kriva Ceca aman zaman.

 7. celtic kaže:

  U ovom bolnom trenutku za fudbalere i njihov menadžment, dizajnirao sam crninu za njihove uši, po povoljnoj cijeni. Nakon koncerta, psihijatar gratis.

  1. Bane kaže:

   Ne treba psihijatar. Ne može se pokvariti nešto čega nema.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *