njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. feb. 2020

Održivi razvoj: SNS će u kampanji koristiti samo džipove sa euro 6 motorima

BEOGRAD, 21. februar 2020, (Njuz) – Srpska napredna stranka će tokom izborne kampanje aktivno promovisati zaštitu životne sredine, pa će glasačka mesta obilaziti isključivo crnim džipovima sa euro 6 motorima.

Kako saznaje Njuz, na ovaj način biće smanjena emisija štetnih gasova, a građani će svojim očima moći da vide prednosti koje donosi zabrana uvoza automobila sa euro 3 motorima.

– Rast standarda je, na žalost, sa sobom doneo i povećano zagađenje vazduha. Sad svako može da kupi automobil, a to se negativno odražava na životnu sredinu i zdravlje građana – objašnjava naš izvor iz SNS-a – Naša partija je spremna da se izbori sa tim problemom i svojim primerom pokaže da svi moramo pružiti doprinos zaštiti okoline. Džipovi koji će obilaziti biračka mesta i glasače će biti sa euro 6 motorima što garantuje minimalnu emisiju izduvnih gasova i čistiji vazduh u mestima kojima će patrolirati. Druge partije nisu spremne na ovaj korak što se može videti i po njihovom voznom parku u kome ovakvih džipova uopšte nema – jasan je naš sagovornik.

Naprednjaci su svesni da ih ovakav pristup može koštati pobede na izborima, ali to ih neće sprečiti da svoj naum sprovedu u delo.

– Dobrobit građana nam je uvek na prvom mestu i od tog principa nećemo odstupiti ni tokom kampanje. Ne postoji žrtva koju nismo spremni da podnesemo da bi Srbija nastavila svoj put napred. Džipovi koji će obilaziti glasače, autobusi koji će građani voziti na mitinge ubuduće će ispunjavati sve ekološke standarde, ma koliko nas to koštalo. Da bi efekat bio veći, skinućemo im registarske tablice čime ćemo se osigurati od njihovog slučajnog spadanja i prljanja okoline – kaže on i dodaje da je predsednik Vučić obećao da, baš zbog ovih razloga, više neće krasti bratovu staru “Škodu” i noću se vozikati po gradu.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Zagadjenje vazduha će se možda poboljšati, al će zagadjenje Srbije definitivno postati veće!

  1. Djoka s' 32cm kaže:

   U kampanji će mo prčiti žutaće s’ automatskim naj novijim prčilicama od minimum 32cm.
   Nek se prvi javi oni njihov klempo za neg’ imamo i od 54cm.

 2. Зоран kaže:

  метроом ! долазиће новоизграђеним метеоом !

 3. voya montoya kaže:

  Samo da ne pogaze pesake i lezece policajce…A valjda ce i MUP , kontrolisati vezivanje…pojasevima…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *