Rodbina ne planira da osporava ovaj testament
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

28. okt. 2016

Otac sinu u testamentu ostavio mesto u državnoj firmi

BEOGRAD, 28. oktobar 2016, (Njuz) – Dragomir Vučelić, koji već 38 godina radi u jednoj državnoj firmi, napisao je testament u kojem svoje radno mesto ostavlja sinu.

– Pri čistoj svesti i zdravom razumu moje radno mesto – saradnika koordinatora savetnika za pravne, kadrovske i administrativne poslove u nasledstvo ostavljam mom sinu jedincu Jovanu – napisao je Vučeluć u testamentu.

Vučelić je testament napisao i kovertirao u prisustvu advokata, članova porodice, kao i uže rodbine koji su se obavezali da na sudu neće tražiti pravo na ovo radno mesto.

– Slutim da neću još dugo biti u radnom odnosu, a na ovom radnom mestu sam proveo ceo radni vek. Uprkos nekoliko reformi, sistematizacija, smanjenja broja zaposlenih u državnoj upravi zahvaljujući meni ovo radno mesto nije ugašeno i smatram da je moje pravo da ja odlučim ko će me na njemu od moje familije naslediti – kaže Vučelić.

Da sin ne bi, kako kaže Dragomir Vučelić, tek tako sve dobio na gotovo, moraće ipak da ispuni nekoliko uslova.

– U prvih godinu dana moraće petkom ranije da izlazi s posla, da bar ti puta uzme bolovanje, kao i da održava redovnu kvotu kašnjenja. Ako to ne ispuni, radno mesto će pripasti sinovcu mog pobratima Stefana – ispričao je Vučelić.

Bane Grković

 1. Djole kaže:

  I da se obaveže da će 8% od ličnog dohotka uplaćivati vladajućoj stranci.U kešu,da ne bude traga.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Mislim da otac preteruje! Zašto samo petkom i zašto bolovanje samo tri puta? Jedino bi ga razumeo da je to vreme za koje na poslu ,,obradjuje” internet i lupa minuse!

 3. Babakata kaže:

  Nije trebalo da radno mesto ostavlja ovako javno,preko testamenta.Trebao je onom drugom,rodjačko-partijsko-kumovsko,proverenom metodom.Jer ako je pravde,na parazitsko radno mesto treba da dođe takođe parazit,i to parazit koji je intelektualno-logičko-genetski predodređen za to.I još nešto da bi se vegetiralo kao parazit ne treba da se bude saradnik koordinatora savetnika, nego nešto jednostavnije,npr.menadžer,V.D.ili član upravnog odbora.

 4. peric kaže:

  Nesto ste mi mlaki… a oruzje u sumi.

  1. Djole kaže:

   Nedelja je…odmaraju.

  2. voya montoya kaže:

   Boj ne bije otpadno oruužje,no boj bije haker od junaka, i dronovi ptice letelice!!!I Pre Mitrovadana, hajduci se povlače iz šuma te tako nasamare bojovnike.Onda telali ,trube li trube…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *