nazad na vrh

Otvara se šinterska služba za opasne vlasnike pasa

Specijalna služba će opasne vlasnike pasa odvesti u azil

BEOGRAD, 3. oktobar 2013, (Njuz) – Na zahtev velikog broja građana, država je odlučila da se izbori sa opasnim vlasnicima pasa i formira šintersku službu koja će hvatati ovakve osobe i sprovoditi u azil koji će biti specijalno napravljen za ovu namenu, saznaje Njuz.

– Učestali incidenti sa osobama koje pse treniraju za borbe i od njih prave krvoločne zveri naterali su nas na hitru reakciju pa smo odlučili da formiramo šintersku službu koja će biti zadužena za njihovo hvatanje – kaže Nemanja Mijailović, zadužen za formiranje Specijalnog šinterskog odeljenja.

-Ova služba će biti opremljena specijalnim mrežama za hvatanje opasnih vlasnika pasa kao i specijalizovanim kamionima kojima će oni biti odvoženi u azil – dodaje Mijailović.

On dodaje da će se prema ovim osobama postupati humano, iako je bilo predloga da se ovakve osobe uspavaju.

– Sve ovako uhvaćene osobe će biti očišćene od parazita, a stručne službe će im pružiti neophodnu pomoć. Za početak će biti smešteni u odvojene kaveze kako bi se izbegli međusobni sukobi, a ukoliko pokažu znake emocionalnog i socijalnog sazrevanja možda budu pušteni i na slobodu – najavljuje Mijailović.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
 1. “Ukoliko pokažu znake emocionalnog i socijalnog sazrevanja možda budu pušteni i na slobodu” . Naravno,kazna je vazeca pod uslovom dok Apelacioni sud ne sazna, cim sazna eto njima slobode.

 2. Posle ciscenja od parazita mogu odma’ da ih udome, politicari, ‘kontraverzni’ biznismeni i ‘estradne zvezde’ (citaj pevaljke) placu za ovakvim gorilama.

  • plasim se da druzenje sa politicarima, biznismenima i pevaljkama ne bi bilo zdravo za gazda-dzukele tek ociscene od parazita…

 3. U AZIL NEGO STA!!!!

  I psima uvesti porez da placaju 30.000 din godisnje!!!! Kad mogu da imaju opasne vlasnike, sta je jednom psu da plati porez gradu !!!

 4. Luuuudiloo posle nekoliko dana ne bas tako interesantnih tekstova ;-)

 5. ne zabiraviti: obavezno ih čipovati i uraditi vivisekciju :)

 6. Hoce li biti borbe vlasnika ono mislim zbog kladionice…znate vec kako ide…

 7. ja koliko znam, kastriranje je sastavni deo posle drugog ‘vananja od strane shintera

 8. Bas bi voleo da vidim kako to mislite da me uhapsite, ko je taj junak koji ce se usuditi da mi pridje, jedva cekam!!!! Mreze neke pominjete, HAHA smesni ste.
  Ovo je slobodna zemlja i imam pravo da se krecem gde hocu i sa kim ocu naci sa mojim kerom ili sa zlatnom ribicom u tegli, izbor je moj i to ne moze niko da mi zabrani narocito ne neki sinteri. SMESNO!!

  • hahaha, neiskusno!

   srbija je policijska zemlja, i vlasnik dzukela moze
   da radi sta hoce i ide kuda hoce samo ako je platio
   porez jos vecim dzukelama.

   ko to ne zna, taj verovatno vodi zlatnu ribicu na lancu.

 9. Slika odranog šintera na vešalu neka visi !!!

 10. Apelujem odma sada na neko drustvo za zastitu vlasnika da se pobune. Nije lepo tako ih napadati, ipak to nisu razumna bica vec se rukovode instinktom. I tvrdim da ako se dobro dresiraju mogu da budu veoma dobri.

 11. možda bi trebalo da se sterilizuju pre puštanja.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix