njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

03. okt. 2013

Otvara se šinterska služba za opasne vlasnike pasa

Specijalna služba će opasne vlasnike pasa odvesti u azil

BEOGRAD, 3. oktobar 2013, (Njuz) – Na zahtev velikog broja građana, država je odlučila da se izbori sa opasnim vlasnicima pasa i formira šintersku službu koja će hvatati ovakve osobe i sprovoditi u azil koji će biti specijalno napravljen za ovu namenu, saznaje Njuz.

– Učestali incidenti sa osobama koje pse treniraju za borbe i od njih prave krvoločne zveri naterali su nas na hitru reakciju pa smo odlučili da formiramo šintersku službu koja će biti zadužena za njihovo hvatanje – kaže Nemanja Mijailović, zadužen za formiranje Specijalnog šinterskog odeljenja.

-Ova služba će biti opremljena specijalnim mrežama za hvatanje opasnih vlasnika pasa kao i specijalizovanim kamionima kojima će oni biti odvoženi u azil – dodaje Mijailović.

On dodaje da će se prema ovim osobama postupati humano, iako je bilo predloga da se ovakve osobe uspavaju.

– Sve ovako uhvaćene osobe će biti očišćene od parazita, a stručne službe će im pružiti neophodnu pomoć. Za početak će biti smešteni u odvojene kaveze kako bi se izbegli međusobni sukobi, a ukoliko pokažu znake emocionalnog i socijalnog sazrevanja možda budu pušteni i na slobodu – najavljuje Mijailović.

Bojan Savić

 1. nisam bezobrazan kaže:

  “Ukoliko pokažu znake emocionalnog i socijalnog sazrevanja možda budu pušteni i na slobodu” . Naravno,kazna je vazeca pod uslovom dok Apelacioni sud ne sazna, cim sazna eto njima slobode.

 2. majstorcina kaže:

  Posle ciscenja od parazita mogu odma’ da ih udome, politicari, ‘kontraverzni’ biznismeni i ‘estradne zvezde’ (citaj pevaljke) placu za ovakvim gorilama.

  1. aleksandar kaže:

   plasim se da druzenje sa politicarima, biznismenima i pevaljkama ne bi bilo zdravo za gazda-dzukele tek ociscene od parazita…

 3. Gv0zden kaže:

  U AZIL NEGO STA!!!!

  I psima uvesti porez da placaju 30.000 din godisnje!!!! Kad mogu da imaju opasne vlasnike, sta je jednom psu da plati porez gradu !!!

 4. Mickey kaže:

  Luuuudiloo posle nekoliko dana ne bas tako interesantnih tekstova ;-)

 5. pantic kaže:

  ne zabiraviti: obavezno ih čipovati i uraditi vivisekciju :)

  1. Shumsky kaže:

   aj da vidim ko ima jaja da radi wEEwEE!!

 6. ariela kaže:

  Hoce li biti borbe vlasnika ono mislim zbog kladionice…znate vec kako ide…

 7. himalajac kaže:

  ja koliko znam, kastriranje je sastavni deo posle drugog ‘vananja od strane shintera

 8. Milford kaže:

  Bas bi voleo da vidim kako to mislite da me uhapsite, ko je taj junak koji ce se usuditi da mi pridje, jedva cekam!!!! Mreze neke pominjete, HAHA smesni ste.
  Ovo je slobodna zemlja i imam pravo da se krecem gde hocu i sa kim ocu naci sa mojim kerom ili sa zlatnom ribicom u tegli, izbor je moj i to ne moze niko da mi zabrani narocito ne neki sinteri. SMESNO!!

  1. aleksandar kaže:

   hahaha, neiskusno!

   srbija je policijska zemlja, i vlasnik dzukela moze
   da radi sta hoce i ide kuda hoce samo ako je platio
   porez jos vecim dzukelama.

   ko to ne zna, taj verovatno vodi zlatnu ribicu na lancu.

 9. Tagore kaže:

  Slika odranog šintera na vešalu neka visi !!!

 10. edukovani menadzer kaže:

  Apelujem odma sada na neko drustvo za zastitu vlasnika da se pobune. Nije lepo tako ih napadati, ipak to nisu razumna bica vec se rukovode instinktom. I tvrdim da ako se dobro dresiraju mogu da budu veoma dobri.

  1. celtic kaže:

   Trajno se ne slažem, ali dijalog je bitan!

 11. Aca kaže:

  možda bi trebalo da se sterilizuju pre puštanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *