njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. nov. 2022

Panter čekao sedam sati da pređe mađarsku granicu

HORGOŠ, 16. novembar 2022, (Njuz) – Panter koji je prethodnih dana viđan u okolini Apatina otišao je u Mađarsku, ali je na graničnom prelazu Horgoš čekao duže od sedam sati, saznaje Njuz. Sa srpske strane nije bilo dužeg zadržavanja ali su mađarski carinici ovu egzotičnu životinju propisno izmaltretirali.

– Posle nekoliko dana gubljenja vremena u Srbiji odlučio sam da odem u Mađarsku, ali se to pokazalo komplikovanijim nego što sam mislio. Kolona je započinjala još kod benzinske pumpe, pa sam pomišljao da odem na granični prelaz “Horgoš 2”, međutim već sam bio umoran od lutanja, pa sam ipak odlučio da sačekam, tim pre što me srpski carinici ništa nisu pitali, štaviše mislim da me nisu ni primetili. Oni stvarno umeju da zažmure kad hoće – ispričao je panter za naš portal.

Njegova golgota je počela čim je prešao na mađarsku stranu, kolona se nekoliko sati nije pomerila ni za metar. Panter je ovu situaciju dočekao nepripremljen pa je satima bio bez vode i hrane.

– Proverio sam, nije bio nikakav državi praznik, jednostavno nisu hteli da rade. Držali su nas satima bez ikakvog objašnjenja, a kada sam konačno stigao na red pitali su me odakle sam, zašto dolazim u Evropsku uniju i čitav sat proveravali da li moje krzno nešto vredi. Za sve to vredi jedan brkati carinik mi je nepšto pokazivao u pravcu svog unutrašnjeg džepa ali ga nisam razumeo – priča panter.

Posle ovog negativnog iskustva panter kaže da žali što mađarsku granicu nije pokušao da pređe ilegalno i priđe kroz tzv. žilet žicu, verujući da bi tako bolje prošao.

Nenad Milosavljević

 1. Jorgovan kaže:

  Šta bi tek bilo da je čekao Afu…

 2. Баш Рђа kaže:

  ШОКАНТНО ! ! ! (само за 18+) Пронађен приватни снимак пантера док га сапуњају Деми Мур и онај покојан не знам кој!? https://www.youtube.com/watch?v=-Rq29YX_-E8&list=UULPpLQXR116cLVUa1LRY8KS4w&index=37

  1. Marko kaže:

   Sjajno !!! Kao i obično :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *