nazad na vrh

Par uspeo da rezerviše salu za venčanje već za maj 2021.

BEOGRAD, 3. oktobar 2018, (Njuz) – Verenici Milica Radović i Damjan Ristić imali su sreću pa su uspeli juče da rezervišu salu za venčanje već za subotu 15. maj 2021. godine.

Kako saznaje Njuz, oni su se verili pre šest meseci i od tada su tražili pravu salu za svadbu.

– Ideja nam je bila da probamo da se venčamo do 2021. godine, ali većina sala nije imala slobodan ternim pre 2022. ili 2023. godine. Posebno je nezgodno što smo hteli da svadba bude nekog vikenda u maju. Da smo pristali na februar, mogli smo možda već 2020. da nađemo pravi termin – izjavila je buduća mlada.

Ona kaže da su joj u većini sala rekli da postoji mogućnost da se neka svadba u međuvremenu otkaže i da mogu da budu na listi čekanja.

– Kako se na svadbu čeka toliko dugo, neki parovi u međuvremenu raskinu, ili dobiju decu u međuvremenu pa nemaju kad da se bave organizacijom venčanja – kaže naša sagovornica.

Ona napominje da su imali sreću i sa bendom, jer su baš tog vikenda slobodni, dok je prvi njihov naredni slobodan termin maj 2027, naravno pod uslovom da svi do tada budu živi.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix