Partizan podjednako uspešan i kod kuće i na gostovanjima FOTO: Tanjug
njuz-autor

AUTOR: MarkoKovac

02. nov. 2015

Partizan zabeležio još jedan trijumf za protivničku ekipu

BEOGRAD, 2. novembar 2015, (Njuz) – Nakon odigranog meča u okviru 16. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana su sigurnom igrom zabeležili još jedan trijumf za protivničku ekipu, ovog puta protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Trener Partizana Ljubinko Drulović kaže da je srećan što i pod njegovim vođstvom klub ima kontinuitet rezultata.

– Moj prethodnik Milinković imao je zavidan skor u prvenstvu uspevši da većinu protivnika ostavi neporaženim tako da sam se ja trudio da produžim taj niz pobeda za naše protivnike i evo, za sada mi to uspeva –izjavio je  Drulović.

Podsećamo da je Partizan ove jeseni, uz po koji remi, uglavnom beležio pobede za svoje rivale. Bio je u tome podjednako uspešan i kod kuće i na strani, tako da ima prednost u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu od -19 bodova.

– Iskreno, kada sam dolazio u Partizan, nisam očekivao da naša liga ima toliko kvalitetnih timova koji su kadri da nam se žustro suprotstave. Ipak, to nam je pomoglo u našim naporima da ostvarimo što veću bodovnu razliku u odnosu na konkurente za titulu. Nadam se da ćemo ovaj niz uspeha naših rivala nastaviti i u daljem toku prvenstva – rekao je Drulović.

U Fudbalskom savezu Srbije su saopštili da su ovakvi rezultati Partizana, naročito ako se porede sa njihovim rezultatima na evro-sceni, samo dokaz da je naša liga daleko većeg kvaliteta od UEFA Liga Evrope.

 

Marko Kovač

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Svojom izjavom FSS samo pokusava da zamagli pravu istinu – da u Srbiji treba promenuti puno vise i puno vislje od jednog trenera jednog kluba, da bi se popravio fudbal u Srbiji!

  2. Рубљов kaže:

    Љубинково излагање на час је прекинула кафе куварица уносећи пуну џезву домаће кафе, две шољице (једну за Марка) и 200 грама кафе да понесе Љубинковом колеги из Звезде, грофу стела роса, а поклон је Друловић пропратио речима да Партизан свој успешан низ победа за противничку екипу можда неће наставити против вечитог ривала, али бар кафе има…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *