njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. okt. 2021

Pas koji je zalajao na Vulina odbio poligraf

BEOGRAD, 19. oktobar 2021, (Njuz) – Policijski pas, dresiran da nanjuši drogu, koji je pre nekoliko dana zalajao na ministra unutrašnih poslova Aleksandra Vulina, odbio je poligrafsko testiranje, saznaje Njuz.

Ovaj nemački ovčar pozvan je da na poligrafu odgovori na pitanja o tome zašto je lajao na ministra i ko ga je dresirao da to uradi, ali je to kategorički odbio, što je u izjavi za Njuz potvrdio i prvi čovek srpske policije.

– Ne razumem zbog čega je pas u kojeg su svi pripadnici policije imali poverenje odbio poligraf, pre svega zato što mu je rečeno da može da ide samo sa pitanjem da li je na mene lajao jer ga je dresirao neko iz bivše vlasti. To je zaista čudno jer zašto bi bilo koji pas izbegavao poligraf, sem u slučaju da nešto krije – rekao je Vulin.

– Tačno je da poligraf nije dokaz na sudu, ali gotovo nepogrešivo usmerava na ono što je istina. Šta ga je koštalo da bude deset minuta na poligrafu, da odlaje sve što ima? Ili za tu situaciju nije bio dresiran, pa je odbio. Evo, ja sam spreman da idem na poligraf i da odgovaram na sva pitanja koja se tiču mojih namera prema tom psu jer, za razliku od njega, nemam šta da krijem – istakao je ministar.

Vulin je dodao da je uveren u to da je psa neko posavetovao da odbije poligraf, kao i da postoji još nešto u ponašanju psa što izazviva dodatnu sumnju.

– Najsumnjivije u celoj priči jeste to što se ovaj pas uporno brani ćutanjem – napomenuo je on.

Soko Sokolović

 1. Пророк из комшилука kaže:

  Намирисала дрогираног дилера, инстиктивно реаговање, Вулину то не смета, до пре неки дан је помагао на расађивању наводно специјалне врсте парадаиза.

 2. Milan (nisam odavde) kaže:

  Koliko ja poznajem situaciju u današnjoj Srbiji, ovaj pas će biti ,,redresiran” i prebačen u komunalnu, da sledeće sezone otkriva ilegalne bostandžije. Jel, ako ćemo realno, šteta od par tona kanabisa nije nikakva, a lubenica od pet kila predstavlja ozbiljan napad na bubrege.
  PS
  A zamislite da je kod ministra pronadjen taj ,,džoint”, pa da je (po vlastitoj naredbi) uklonjen sa ulice na šest meseci!

 3. Davor kaže:

  Da mi je biti (morski) pas , pa da ujedem ovog .

 4. Vuk kaže:

  Taj pas se i lažno predstavlja… to nije nemački, već belgijski ovčar…

 5. Баш Рђа kaže:

  На слици можете видети разлику између полицијског пса, здравог, стручног, који поштено ради оно за шта се школовао, и полицијске џукеле, упитног менталног здравља, са украденом дипломом, коме је место у циркусу, и који ће да заврши у кафилерији. Canis lupus familiaris VS Comunjaris lopovus drogeria, tetkus i komplet familijus.

 6. Mile kaže:

  Ko je dresirao psa. Pa Djilas, naravno.

 7. Milica kaže:

  Opasan neki pas. Možda bi otkrio i tetku iz Kanade kada bi mu to bilo dozvoljeno.

 8. Goca iz Beograda kaže:

  Ovaj pas je ustvari uperen protiv našeg Predednika ali i protiv celog srpskog naroda. Kako to da niko do sada to nije rekao ili shvatio! Zašto se o tome ćuti! Zašto baš sada svi ćute! Za istraživačko novinarstvo Goca iz Beograda

 9. Branislav kaže:

  Vi stvarno niste normalni

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *