nazad na vrh

Penzioner opipao 1000 vekni hleba za sedam dana

Zbog ometanja, Kovačević je uspeo da opipa tek svaku osmu veknu / FOTO: Press

BEOGRAD, 24. januar 2012, (Njuz) – Beogradski penzioner Milorad Kovačević (69) uspeo je da ostvari svoj projekat, koji je podrazumevao da u radnjama golom rukom opipa 1000 vekni hleba u roku od sedam dana.

Snimak njegovog poduhvata postavljen je na mreži Youtube, ali uprkos veoma interesantnom sadržaju nije izazvao veću pažnju pošto je u Srbiji pipanje hleba već dugo vremena sasvim uobičajena pojava.

Sve vekne koje je Kovačević opipavao bile su sveže, dostavljene u prodavnicu tog dana i dodirivane su bez odobrenja prodavaca i drugih kupaca. Prilikom pipanja vekni Milorad je 7000 puta bio ometen od strane ljudi prisutnih u radnji što znači da je uspeo da opipa tek svaku osmu veknu. Vekne koje je pod pritiskom prodavaca ili drugih kupaca morao da pipne pomoću papira nisu uzete u obzir i ne nalaze se na snimku.

– Kako mi je pipanje hleba hobi već godinama, drago mi je da sam realizovao ovaj projekat, koji će ostati iza mene – kratko je prokomentarisao Kovačević.

U tekstu ispod snimka Kovačević navodi da ovaj film nikako ne znači da nije u redu dirati hleb ili bilo koju vrstu peciva golim rukama, ukoliko za tako nešto postoji mogućnost.

Soko Sokolović

Inspiracija: Pipnuo grudi 1000 žena na ulici

 1. Ааааааа, фуј! Увек успеју да ми огаде хлеб :(

  Иначе, коме ће пензионер да пренесе “моћ” да буде (поново) изабран?

 2. Beogradski penzioner Milorad Kovačević (69) ! ! !

  Poceli ste da objavljujete svasta.. u ovim godinama je sasvim normalno da covek uradi ovako nesto !

 3. Pa gde je to hleb 25 dinara, kao sa slike? Evo kupiću odmah 2 komada, i obećavam da neću da pipam!

 4. A da to nije onaj gerijatrijski terorista koji je proteklog vikenda pokusao da “opipa” gradonacelnika u vezi penzije? Ko mu je kriv sto nije vaspitacica.

 5. Lazare, to je kifla -.-

 6. Hahaha extra text. Inace ako nije neko pogledao tekst je u vezi sa ovim:) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VB-VIq6YnD4

 7. http://www.youtube.com/watch?v=tejCKRMxTBs
  Spiritus movens od 600 grama! :)))

 8. To mu sad dodje kao neki poslic dok je u penziji..”Pipac hleba”..volonter..pustite coveka mora nesto do pola osam da radi…mislim pipa…

 9. A to što prvo liznu prst palac pa tek onda pipnu? Zar to nije uzimano u obzir? Ipak se tako bolje opipa svežina! molim da dotični ponovi pipanje…

 10. Ipak mi se više svidja INSPIRACIJA nego ovaj penzos.

 11. “Pipavac”, kako ih je jedna ekipa sa jedne televizije u jednoj tv emisiji o “Pipavcima” nazvala.

 12. Hleb je za njih kao sisa, moraju da ga pipaju, ali mu i ne naude, ko ga je sve pipao pre njih dok se nije ugnezdio na police supermarketa. Predlažem da se imenovanom ukine penzija, taj je dokazao da je sposoban još da radi !

 13. Eto nove kategorije pornića – food petting!

 14. to su tako zvani PIPACI oni samo jos mogu da pipaju

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix