njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. maj. 2013

Penzionerka pretukla BusPlus kontrolore jer nisu želeli da joj pregledaju kartu

Starica štapom nasrnula na kontrolore

BEOGRAD, 23. maj 2013, (Njuz) – Penzionerka iz Beograda Đurđica Jokanović (83), koja je od ranije poznata policiji zbog napada na poštara koji nije hteo da uzme novac kojim ga je častila, danas je oko 11 časova u Bulevaru Kralja Aleksandra u tramvaju na liniji 14 fizički nasrunula na dva kontolora GSP-a.

Ovom prilikom ona im je nanela lakše telesne povrede, a prema nezvaničnim informacijama, gospođa Jokanović ih je napala jer su odbili da joj pregledaju kartu.

– Starica je nekoliko puta ispružila ruku da pokaže kartu, ali su dvojica kontrolora samo odmahnuli glavom i produžili dalje – kaže jedan od očevidaca i napominje da je ogorčena starica počela da udara kontrolore štapom.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže da su kontrolori zbrinuti i da se, srećom, radi samo o lakšim povredama.

– Prisebnošću putnika, starica je na vreme obuzdana. Naše ekipe brzo su izašle na lice mesta i ukazale pomoć povređenim kontrolorima. Na svu sreću, štap kojom ih je starica napala izrađen je od topole, mekog drveta, što je uticalo na nešto manji stepen povreda – saopštila je Nada Macura.

Milan Janković

 1. ariela kaže:

  Tako je gospodjo Jokanovic, samo udri…ne daj se potceniti onima kojima mozes baka da budes a ne postuju te… predugo si ti na ulicama grada da bi te neko nadmudrio…u pravu je bio jedan gradjanin svojevremeno komentarisuci guzvu i borbu za mesto na pocetnoj stanici na Zelenjaku…kaze stice se utisak da svaka baba zna aikido!… nego…zato oprez!

  1. tito kaže:

   stake su iz ruda izasle…

 2. Ja sam kaže:

  Koliko ja znam danas je bio veliki zastoj u tramvajskom saobracaju. Dispeceri GSP-a su ubedjivali narod da je to zbog padavina. Naime, tramvaji su kao i kineske cipele-nisu namenjeni za kisne dane.
  Kad ono, medjutim!
  U pitanju je, znaci, bio organizovani napad razularene baka Djurdjice, A vlasti samo nisu zelele da se panika prenese i na ostalih par hiljada nazasticenih kontrolora.
  Pametno, pametno…

 3. vesna kaže:

  Ma samo bre udri sta i koga stignes, to kod nas nije kaznjivo, poubijasmo se medjusobno pa opet kad izadju sa par godinica punih pansiona, ili ev.narukvica, nanoznica … nastaviti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *