njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. aug. 2021

Pink najavio da Hit Tvit postaje Hit TikTok

BEOGRAD, 19. avgust 2021, (Njuz) – Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, najavio je danas da će od septembra emisija Hit Tvit promeniti ime u Hit TikTok, saznaje Njuz.

Mitrović je istakao da se na ovaj korak odlučio jer je Tviter označio Pink kao jedan od medija koji sarađuje sa vladom Srbije.

– Ne želimo više da promovišemo društvenu mrežu koja nas neutemeljeno optužuje i etiketira. Tviter nam nije ponudio nijedno obrazloženje za svoj postupak i zaista ne vidim nijedan razlog da jedna od najboljih emisija na Pinku u svom nazivu ima bilo šta što ima veze sa Tviterom. Pinku to sigurno neće naškoditi, dok za Tviter nisam siguran jer se vrlo dobro zna kolika je naša gledanost – izjavio je vlasnik Pinka.

– Promena imena u Hit TikTok neće koncepcijski narušiti emisiju. I dalje će tu biti redovni gosti poput Čede Jovanovića, Ace Lukasa i Cece, a i džinovski miš će ostati u studiju, kao i Verica Bradić. Emisija će sigurno biti i vedrija nego ranije jer je poznato da je tviter pun hejtera, dok na TikToku imamo zabavnije sadržaje, poput onih koje svakodnevno izbacuje tiktoker sićve011. Tiktokerima poput njega ćemo dati više prostora u emisiji kako bismo pokazali svima da se u uređivačku politiku Pinka ne meša niko iz vlasti – rekao je Mitrović.
On je dodao i da na svoj Tviter nalog više neće kačiti snimke podrigivanja jer ne želi da pravi sadržaj za tu društvenu mrežu.
– A sve što imam da kažem o Tviteru čućete u otvorenom pismu koje će se na svakih sat vremena čitati u programu Pinka – objasnio je popularni DJ Žex.
Nenad Milosavljević
  1. Logičar kaže:

    Sudeći po broju gostovanja Ace Lukasa, možda usledi totalna promena imena u HIK TIK TOK.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *