nazad na vrh

Pink najavio da Hit Tvit postaje Hit TikTok

BEOGRAD, 19. avgust 2021, (Njuz) – Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, najavio je danas da će od septembra emisija Hit Tvit promeniti ime u Hit TikTok, saznaje Njuz.

Mitrović je istakao da se na ovaj korak odlučio jer je Tviter označio Pink kao jedan od medija koji sarađuje sa vladom Srbije.

– Ne želimo više da promovišemo društvenu mrežu koja nas neutemeljeno optužuje i etiketira. Tviter nam nije ponudio nijedno obrazloženje za svoj postupak i zaista ne vidim nijedan razlog da jedna od najboljih emisija na Pinku u svom nazivu ima bilo šta što ima veze sa Tviterom. Pinku to sigurno neće naškoditi, dok za Tviter nisam siguran jer se vrlo dobro zna kolika je naša gledanost – izjavio je vlasnik Pinka.

– Promena imena u Hit TikTok neće koncepcijski narušiti emisiju. I dalje će tu biti redovni gosti poput Čede Jovanovića, Ace Lukasa i Cece, a i džinovski miš će ostati u studiju, kao i Verica Bradić. Emisija će sigurno biti i vedrija nego ranije jer je poznato da je tviter pun hejtera, dok na TikToku imamo zabavnije sadržaje, poput onih koje svakodnevno izbacuje tiktoker sićve011. Tiktokerima poput njega ćemo dati više prostora u emisiji kako bismo pokazali svima da se u uređivačku politiku Pinka ne meša niko iz vlasti – rekao je Mitrović.
On je dodao i da na svoj Tviter nalog više neće kačiti snimke podrigivanja jer ne želi da pravi sadržaj za tu društvenu mrežu.
– A sve što imam da kažem o Tviteru čućete u otvorenom pismu koje će se na svakih sat vremena čitati u programu Pinka – objasnio je popularni DJ Žex.
Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Sudeći po broju gostovanja Ace Lukasa, možda usledi totalna promena imena u HIK TIK TOK.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix