YT screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. mar. 2024

Pink poništio Topalkovu pobedu u Farmi

BEOGRAD, 4. mart 2024, (Njuz) – Televizija Pink je danas donela odluku o poništavanju Topalkove pobede u prvoj sezoni rialitija “Farma”. Vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović, saopštio je ovim povodom da se Topalku oduzima zvanje pobednika zbog toga što se njegovi stavovi kose sa uređivačkom politikom televizije Pink.

– “Farma” je rialiti koji na najbolji mogući način personifikuje sve što Pink predstavlja na medijskoj sceni Srbije i zbog toga ja, kao vlasnik televizije, ne mogu da dozvolim da nas neko, na bilo koji način, dovodi u vezu sa dotičnim pevačem. Njegovo povezivanje sa Pinkom moglo bi da nam naruši imidž i zbog toga mu je trajno oduzeta titula pobednika “Farme” – rekao je za Njuz Željko Mitrović.

– Njegovu pobedu ćemo dodeliti nekom drugom jer bi bilo neozbiljno da imamo sezonu bez pobednika. Razmišljali smo da pobednik bude Boško Ničić, koji je te godine takođe učestvovao u “Farmi”, ali pošto je on sada član SNS-a ne bismo da ljudi komentarišu kako je naša odluka politički motivisana, pa ćemo Topalkovu pobedu dodeliti Aci Lukasu, ili čak Lazi Ristovskom, jer oni to svakako zaslužuju više od Topalka – objasnio je vlasnik Pinka.

Ovim povodom saopštenjem se oglasila i Srpska napredna stranka za zahtevom da se Topalku oduzme zvanje narodnog pevača jer, kako se navodi, da je on narodni bio bi, kao i sav narod Srbije, za predsednika Aleksandra Vučića.

Soko Sokolović

  1. Smeška kaže:

    Ugovor o gostovanju pevača na TV-u treba da sadrži i sledeće: U slučaju prekida programa usled više sile (poplava, požar, oluja, predsednikovo obraćanje), pevač će dobiti novi termin u roku od nedelju dana, a honorar će mu biti povećan zbog pretrpljenog duševnog bola i stresa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *