njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. maj. 2024

Ramštajn se žali na cene smeštaja u Beogradu

BEOGRAD, 23. maj 2024, (Njuz) – Članovi benda Ramštajn požalili su se danas novinaru Njuza na previsoke cene smeštaja u Beogradu. Pevač Til Lindeman kaže da bend nigde nije morao da plati tako skupo prenoćište kao u srpskoj prestonici.

– Nismo očekivali da ćemo imati ovakav problem sa smeštajem jer nam se to nikada do sada nije desilo. Naša prvobitna ideja bila je da budemo negde u centru grada, ali kada smo videli da cena za jednu noć ide i do par hiljada evra bili smo šokirani. Razmišljali smo čak o tome da spavamo negde van Beograda jer nam se noć u Beogradu ne isplati – rekao je Lindeman.

– Jedva smo našli finansijski prihvatljiv smeštaj, međutim, stan u kom smo odseli se nalazi na periferiji grada, u delu koji se, kako su mi rekli, zove Jajinci. Kada smo kontaktirali vlasnika, on nam je rekao da odmah uplatimo avans inače će stan izdati nekom drugom pošto je interesovanje ogromno. Na sve to, moraćemo da platimo i taksi do Ušća, a to, koliko sam obavešten, nije nimalo jeftino – požalio se pevač Ramštajna.

Lindeman je dodao i da je bend razmišljao da održi i treći koncert, kako bi nešto zaradio jer će sve što zaradi od prva dva potrošiti za smeštaj ali su od toga odustali jer su shvatili da nemaju novca za još jednu noć u Beogradu.

Soko Sokolović

  1. Smeška kaže:

    Je l’ to predsednik ponudio smeštaj svom prijatelju Tilu? Mali korak za predsednika, ali veliki za našu zemlju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *