njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

06. apr. 2014

Plastični hirurg političarima operacijom vraća političku nevinost

doktor

Zar političar treba da ispašta zbog grešaka iz mladosti, pita se doktor Prelević

BEOGRAD, 6. april 2014, (Njuz) – Beogradski stručnjak za plastičnu hirurgiju Boško Prelević uvrstio je u svoju ponudu neobičnu intervenciju koja političarima vraća političku nevinost pre ulaska u novu koaliciju.

Prelević kaže da je odavno poznato da bi svi političari voleli da potpuno nevini uđu u svaku novu koaliciju, naročito u onu za koju misle da je „ona prava“.

– Svi mi volimo u životu da probamo razne stvari, da se iživimo, a onda da uđemo u neku mirnu luku u kojoj ćemo dočekati starost, da to bude za ceo život. Problem nastaje zbog toga što ne možemo toj pravoj osobi da podarimo svu našu čistotu jer neke stvar nije lako vratiti. U našoj ordinaciji, međutim, od sada možemo svakom političaru da složenim hirurškim metodama „zakrpimo“ političku nevinost tako da sledeća njihova koalicija nikada ne sazna šta su radili u političkoj mladosti – rekao je Prelević za Njuz.

Prelević nije želeo da precizira kako se tačno pacijentima vraća politička nevinost, ali je istakao da je pred formiranje nove vlade zavladala prava jagma za ovom intervencijom.

– Smatramo da svako zaslužuje da bude srećan, bez obzira na eventualne greške počinjene u prošlosti. Gubitak političke nevinosti može da bude odraz greške u mladosti, odraz neiskustva ili lakomislenosti, pogrešne procene koja dovede do toga da nas neki mangup politički obeščasti. Zar zbog toga političar treba da ispašta do kraja života? – zapitao je Prelević i dodao da će svi političari koji se za zahvat budu prijavili u narednih nedelju dana imati popust od 50 odsto na lifting političkih stavova i popunjavanje šupljina u principijelnosti hijaluronom.

Nenad Milosavljević

 1. Gagi kaže:

  Znači Frankenštajni…

 2. celtic kaže:

  “… lifting političkih stavova i popunjavanje šupljina u principijelnosti hijaluronom.” Bravo, Redakcijo!!!!

 3. MRVOjed kaže:

  Badavi si ti to pravio doktore, prokurvaju se prvom prilikom…

 4. ariela kaže:

  E kladim se koji je prvi u ordinaciji…značajan a i vi znate…onaj sto je napustio politiku i rekao ne vraćam se više…evo mu prilike…

 5. Aleksandar Hejter kaže:

  Postoji legenda koja kaže da je prva operacija urađena još daleke 2008. na mitskom biću Svinjotauru, krpljenje himena je bilo uspešno na opštu radost evrofanatične svetine u Srbistanu. Posle toga ništa više nije bilo isto.

 6. prevara kaže:

  Sve dok narod ima pamcenje od tri dana, ovakva operacija je totalno nepotrebna i sluzi samo da se jadnim politicarima uzmu pare. Posto znam da su nasi politicari naivni i neiskvareni, porucio bih im ovim putem: “Ne nasedajte! Ovo je prevara!” Pa dokle vise da se nasi politicari obmanjuju i uvek izvlace deblji kraj? Pravda za politicare!

 7. Alzo kaže:

  Boško Prelević je stvarno čudotvorac. Hajde što nevinost vrati nekim mlađim političarima jednom ili dvaput, ali ostarelom Vuku Draškoviću da toliko puta uspešno vrati nevinost je poduhvat za Nobelovu nagradu.

  1. Vitez kaže:

   Uspešne operacije ima i Željko Mitrović, ma da kažu da je tu glavni asistent Beba Popović.

 8. Strani Placenik kaže:

  Da li im za iste pare rade vadjenje starih dupeuvlakaca? i spremanje terena za nove!

 9. aleksandar kaže:

  Ovo je interesantna operacija: oni prestanu da jebu ako im zasijete usta.

 10. Tagore kaže:

  Od magare do magere preko brda i planina nekoliko tona pokradenih glasačkih listića iz Srbije stižu u Avganistan:
  http://www.blic.rs/data/images/2014-04-04/454365_magare-afg-ap_f.jpg

  – Glasački listići su prebrojani već pre predizborne kampanje, a vodiči magarca su pretrešeni do jaja, za svaki slučaj – objasnio je predsednički kandidat Tomagraf Al Nikošraf i zapovedio narodni štrajk glađu tokom ”ramazana”.
  (Parče gibanice i dva-tri kebapa po glavi štrajkača glađu su dozvoljeni tek po zalasku sunca.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *