Naučnici za sada ne umeju da objasne kako radi poklopac paštete sa Vučićevim likom
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

02. mar. 2018

Poklopac paštete sa Vučićevim likom najefikasnije sredstvo za izbegavanje radara

BEOGRAD, 2. mart 2018, (Njuz) – Paštete sa likom predsednika Vučića prosto su razgrabljene iz biračkih paketa, a dovitljivi građani su već otkrili da je njen poklopac izuzetno efikasan u ometanju policijskog radara.

Policajci koji su primetili ovaj fenomen priznaju da nemaju rešenje za automobile koji koriste ovakvu vrstu zaštite.

– Potpuno slučajno sam otkrio dejstvo poklopaca od paštete. Žurio sam na miting i shvatio da nemam predsednikovu fotografiju koju bih zalepio na automobil. Setio sam se da ih ima na paštetama koje delimo simpatizerima, uzeo nekoliko poklopaca i, na brzaka ih izlepio po šoferšajbni, a jednu okačio na retrovizor – kaže Života Ilić, aktivista SNS-a iz Kaluđerice.

Prema njegovim rečima, od tada je više puta naleteo na saobraćajne patrole sa radarom i nijednom ga nisu zaustavili, a kako kaže, “da se ne lažemo, vozilo se malo brže”.

– Podelio sam svoja isustva sa prijateljima koji su svoje automobile odmah ukrasili poklopcima paštete i svi su imali ista iskustva sa policijskim radarom. Tako smo i definitivno dokazali da predsednikova slika poklopcima paštete daje specijalnu moć i čini ih nepobedivim – prenosi on svoje iskustvo.

Naučnici sa kojima smo pričali još uvek nemaju obrazloženje ovog fenomena. Potvrđuju da eksperimentima dobijeni rezultati pokazuju da su radari nemoćni pred poklopcem paštete sa Vučićevim likom, a veruju i da mogu da zaštite automobil od kazne za nepravilno parkiranje ili odnošenja paukom.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  A od cega je vuciceva pasteta?
  Od svinje, ribe, pileta, vucica, sline, goveceta…ili neke druge zivotinje?

  1. Strani Placenik kaže:

   Od Vuciceve kake. Zato se i zove Vuciceva pasteta.

   1. greg kaže:

    PA-STETA DA SE BACI !!

 2. Баш Рђа kaže:

  Јавите се најближем месном одбору ако желите месни нарезак. После избора можда добијете и отварач. Свечано отварање конзерве се подразумева.

 3. Bane A kaže:

  Sigurno je u pitanju vanzemaljska tehnologija. Osim toga, kad god čujem šta pričaju SNS-ovci, deluje kao da su pali s’ Marsa.

 4. Tagore kaže:

  U svetu “neodoljivih mirisa” svinjska pašteta se više ceni jer sadrži i masnu jetru ili džigericu tovljenih svinja u tesnom oboru od betona bez svetla i bez pašnjaka, jer zelena trava i pirevina mogu uništiti njušku stoke.
  “I nevertheless hope that your presidency will come to be even half as popular as a certain well-known royal princess – SVINJA – is in your country.”
  Prevod na ljubaznom srpskom jeziku:
  Međutim, u svakom slučaju, (neverovatno), očekujem da će vaše predsedništvo biti najmanje napola cenjeno od popularnosti njene kraljevske visosti, princeze SVINJE.

 5. voya montoya kaže:

  Nista bez Matijevica !! Da li se moze, poklopac ove pastete,koristiti umesto glasackog listica…??

 6. Baba kaže:

  To je jos jedan od izuma AV genija, koji nikom normalnom ne bi pao na pamet. Frka da ne pobedi tera AV na najmorbidnije stvari. Poklopci od pastete, brasno, secer, sok od secera, jadan ja, svi me napadaju, … Ljudi to progutaju i, gledaj cuda.

 7. Malo mnogo kaže:

  Takođe štiti i mozak od spoljnih uticaja tako da ništa ne može da ga postakne da radi a i smanjuje ga. Isto služi kao neka vrsta ulaznice za razne izlete i okupljanja za davanje podrske zbog davanja paketa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *