Situacija je bila kritična jer je trudnica već bila izvukla osigurač iz vodenjaka
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

16. okt. 2016

Policija savladala opasnu trudnicu koja je ispred Vlade Srbije htela da aktivira porođaj

BEOGRAD, 16. oktobar 2016, (Njuz) – Pripadnici policije i Jedinice za anti-trudničke akcije (JAA) uspešno su rano jutros savladali opasnu 27-godišnju trudnicu koja je ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici pretila da će aktivirati svoj porođaj.

Policajci i specijalci su sa ženom koja se nalazi u 9. mesecu trudnoće pregovarali više od tri sata, a situacija je bila i više nego dramatična jer je trudnica već bila izvukla osigurač iz vodenjaka.

– U pitanju je osoba sa podebelim trudničkim dosijeom, koja je učestvovala u više sumjivih trudničkih aktivnosti i koja se već neko vreme nalazi pod prismotrom nadležnih organa. Ipak, ovaj incident je sve iznenadio jer u poslednje vreme ništa nije ukazivalo na to da se ova trudnica sprema za bilo kakvu akciju – navodi izvor Njuza iz MUP-a.

Ovaj događaj je samo jedan u nizu incidenata u kojima su poslednjih dana učestvovale trudnice. Kriminolog Mirčeta Radić, specijalizovan za trudnički kriminal, smatra da to nije slučajno.

– Trenutno besni rat kako između trudničkih klanova oko podele teritorije za šetnju kolicima, tako i između trudnica i države zbog dečijih dodataka. Ukoliko država ne preduzme ozbiljnu akciju protiv njih, bojim se da je samo pitanje vremena kada će vodenjaci početi da pucaju na prometnim mestima – objasnio je Radić.

Pre nekoliko dana je, da podsetimo, banda trudnica u sačekuši napala mladu majku koja je u kolicima šetala bebu u ozloglašenom trudničkom kraju na Karaburmi, a premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da opasne trudničke strukture žele da spreče nastavak reformi i vrate Srbiju u mračno doba visokog nataliteta.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Prvo – trudnica je čula da u toj zgradi ima puno doktora i šta ako joj zatreba pomoć.
  Drugo – svima nam je jasno kako nam je policija efikasna protiv trudnica (naredio glavni šef valda)! Mislim da bi ipak više voleli da pronadju ko to tamo puca!

 2. Ja sam kaže:

  nesa, prva slina iz Beograda, najavio je formiranje Agencije za genocid, pri Ministarstvu za poljoprivredu i ovce, Zadatak ove Agencije ce biti da spreci ilegalno unosenje spermatozoida do jajovoda i njegovo antidrzavno spajanje sa jajnim celijam. Osobama koje dobrovoljno pristanu na pobacaj nudi se mesto menadzera u kompaniji ,, Abortus je nasa buducnost”.

 3. dragica kaže:

  Čitam i ne kontam jeli ovo kmefija ili stvarnost

  1. Nika kaže:

   Njuz je uvek ironicno zezanje, zato i jeste cool

 4. Баш Рђа kaže:

  Александра Вучић, самохрана мајка, запослена на одређено време у Влади Србије, стиже да опере (новац), да испегла (афере), попуши (амбасадору в. британије), мења пелене (радницима) и уз све то не пропусти да подоји Малог. Српска мајка, прва сиса Србије.

 5. Dina kaže:

  E lude i bolesne Srbije…boze sacuvaj…

 6. voya montoya kaže:

  Pozdravljam mere antiterorističkog dela MUPa…Elem,bombaši su svuda oko Vas,koriste apatinsku verziju bombe sa crvenim osiguračem.I nemaju za metu zgradu Vlade Srbije,subotom.Da bi se bolje maskirali od BIAe,čak i u teretane ne idu,već vrebaju u okolini STRa gde prolaze gradjani koji se poput Slinaot Nesa,osećaju sigurno,bedno,pardon bezbedno…Dakle,sve hvale za akciju Patka u crnom!!!

 7. Zoran kaže:

  Pokazna vežba MUPa jedinice za specijalne operacije!!! Neizostavna vežba koja se izučava kod naših prijatelja nemaca i njihovih GSG-9 formacija kao i kod naših dragih prijatelja amerikanaca i njihovih rendžera, mornaričkih foka i naravno SWAT timova uključujući i na West Point….sreća što je puna utoka bila u ruci pripadnika za anti trudničke akcije……inače bilo bi svašta!!! Možemo li zamisliti šta bi se sve desilo da je tek rođena beba dopuzala i ušunjala se u zgradu vlade BANANE SRBIJE? Ove hrabre momke, što neprestano, a nadasve nepokolebljivo i požrtvovano brinu o poretku u banana Srbiji treba odmah odlikovati najvišim ordenom!!! Ponekad, ali samo ponekad zaboravim na ponos što sam SRBIN!

 8. peric kaže:

  Sta reci, svaki narodnjacki rezim na svetu prvo sto uradi je da subvencionise radjanje. Nas uzima od trudnica i dece i daje stranim investitorima koji placaju svoje radnice toliko da ne mogu da priuste decu.

  Srbija nema bas srece. Imala je imala poremecenog poplistu- socijalistu, narcisoidnu kukavicu, i sada poremecenog populistu s neoliberalnom greskom. Nista propisno.

 9. Pera Detlic kaže:

  Ovde izgleda polovina komentatora nema pojma da je ovo Njuz net. Kakve palise i bez hepo kockica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *