njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

04. jul. 2014

Političari ne brinu zbog prisluškivanja jer nikada ne pričaju o bitnim stvarima

dacic

Ivici Dačiću je najbitnije da onima koji ga prisluškuju bude zabavno

BEOGRAD, 4. jul 2014, (Njuz) – Državni vrh naše zemlje nije zabrinut zbog prisluškivanja američke bezbednosne agencije (NSA) jer, kako kažu, nikada ne pričaju o nekim bitnim stvarima.

U izjavi za Njuz pojedini pripadnici državnog vrha Srbije istakli su da bi NSA prisluškivanjem njihovih razgovora samo gubila vreme jer ne bi čula ništa vredno pažnje.

Ministar inostranih poslova Ivica Dačić kaže da on i inače ne vodi previše računa o tome šta govori pa ga prisluškivanje previše ne brine.

– Ja se uvek ponašam slobodno i ne krijem ništa. Često i zapevam pa je verovatno onima koji me prisluškuju zabavno. Izbegavam da pričam o nekim temama koje su bitne za državu jer je to zamorno i nikoga ne intetresuje previše – rekao je Dačić.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i infrastrukture, kaže da ne misli o prisluškivanju jer od nje ionako niko neće čuti ništa novo.

– Nije mi važno da li me prisluškuju. Ja već godinama pričam istu priču tako da on mene mogu da čuju samo ono što već znaju – kaže ona i dodaje da često na sednicama Vlade ni sama ne sluša šta pričaju ostali ministri jer te priče uopšte nisu zabavne.

Nebojša Stefanović, ministar policije, kaže da ga ne plaši prisluškivanje razgovora jer priča na srpskom pa ga neće razumeti.

-Nisam paranoičan, ali opet, za svaki slučaj izbegavam da pričam o mom doktorskom radu jer znate kako je, ima plagijatora pa mogu to da zloupotrebe – objasnio je Stefanović.

Soko Sokolović

 1. xy kaže:

  Slučaj koferče je odavno zastareo, a i darko je iza rešetaka tako da se ivica ne plaši prisluškivanja, a sa gospodinom bananamenom ne komunicira telefonom jer ne zna ko je.

 2. zexx kaže:

  Iskreno verujem da se oni ne brinu zbog prisluskivanja jer ni sami sebe ne slusaju sta pricaju.

  Kako ocekivati onda njihovu zabrinutost kad sami ne znaju sta govore,

 3. Staka Zulu kaže:

  To me i brine. Ako Amerikanci ne budu prisluškivali njih, počeće da prisluškuju nas!

  1. celtic kaže:

   Zar su ikada prestali?

 4. Александар Хејтер kaže:

  Стефке др Неша је развалио на крају!

 5. Ime (obavezno) kaže:

  Realno, blago Amerikancima!

 6. Tagore kaže:

  Svi srBski političari su čuveni do Haga, kao i u pograničnim republikama kraj naprednog lidera u regionu.
  (Samo konjušarska Slovenija i gubitačna Hrvatska bez turista kasne u evoluciji sveta.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *