njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. dec. 2020

Poslaniku SNS-a oduzeta reč jer 30 sekundi nije pomenuo Đilasa

BEOGRAD, 22. decembar 2020, (Njuz) – Milanu Saviću, narodnom poslaniku sa liste “Aleksandar Vučić za našu decu”, oduzeta je reč jer tokom svog izlaganja čak 30 sekundi nije pomenuo ime Dragana Đilasa.

Predsedavajući Vladimir Orlić upozorio je Savića tokom izlaganja da predugo nije pomenuo Đilasa, ali pošto poslanik ni par sekundi nakon opomene nije izgovorio ime lidera Stranke slobode i pravde oduzeta mu je reč.

– Poslanik Savić se nije držao dnevnog reda i zbog toga mu je oduzeta reč. Nismo došli u Skupštinu da pričamo šta nam padne na pamet već da raspravljamo o Draganu Đilasu. Da je barem pomenuo žuti ološ, tajkuna ili lopove iz bivše vlasti to bi moglo da se toleriše, ali držati govor i čitavih pola minuta ne pomenuti Đilasa je skandalozno, pogotovo kada se zna iz koje stranke je poslanik Savić – izjavio je Orlić nakon sednice i dodao da je razmišljao i da Savića udalji sa sednice.

Aleksandar Martinović, predsednik poslaničke grupe “Aleksandar Vučić za našu decu”, istakao je da je poslanik Savić pogrešio, zbog čega će biti kažnjen.

-Savić je svestan svoje greške, izvinio se svima u stranci, ali će biti kažnjen. Rekao je da mu se učinilo da je Đilasa pomenuo dovoljan broj puta tokom svog izlaganja i da može da se posveti nekoj drugoj temi, što je nedopustivo jer Đilas mora biti jedina tema svih naših nastupa. Verujem da je poslanik Savić naučio lekciju i da mu se ovaj incident neće ponoviti – rekao je Martinović.

Na molbu Njuza da prokomentariše događaj sa jučeranjeg zasedanja poslanik Savić je kratko rekao da je napravio grešku tokom svog izlaganja i da je Đilas kriv zbog toga.

Nenad Milosavljević

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Prosto je neverovatno da neki sa liste ,,AV za našu decu” misle da ih je narod postavio na poslaničko mesto i da se moraju ponašati kao poslanici. Njihovo je da lavucaju pojedinačno u horu, na zadate teme sve vreme. I da plaćaju partijsku članarinu. I da napadaju opoziciju, koje u parlamentu nema. I da napadaju Djilasa, koji nikad nije bio na vlasti u Srbiji. I da hvale svemoćnog, uvek i svugde. Previše je sve to skupa, nije ni čudo da ponekad, nešto zaborave!

 2. Vlaška magija kaže:

  Đilas i AV su braća u krađi, što nije uhapsio Đilasa još otkada, ruka ruku mije udruženo jebu narod.

 3. voya montoya kaže:

  Eeee, kad 250 poslanika ne mere pljunuti pod 55 nekrettnina D.DJ., treba raspustiti Dom papagaja…!!

 4. AV kaže:

  Druže, sad ću u inat da glasam za Djilasa !

 5. Никола К. kaže:

  Ја нисам за њих гласао да тамо нешто “паламуде” о неком буџету или сличним глупостима. Дајте Чери Кис, терајте ову будалу!

  1. Nema jedne reči za bravo kaže:

   Puštati njene porniće na video bimu u skupštini, možda neke inspiracije da prilegnu na posao.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *