Niova vlast će stati na put svima koji misle da imaju pravo na organizaciju ove manifestacije samo zbog toga što su je obnovili i održavali godinama
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

28. mar. 2018

Predsednik opštine Ivanjica najavio da će „Nušićijada“ od ove godine biti brža, jača i bolja

IVANJICA, 28. mart 2018, (Njuz) – Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, najavio je da će „Nušićijada“ od ove godine postati brža, jača i bolja. On je istakao da će ovaj festival u narednim godinama Ivanjici i okolini obezbediti hiljade radnih mesta, kao i da će privući ogroman broj stranih investitora u ovaj kraj.

– Udruženje građana KudeS, koje je obnovilo i organizovalo „Nušićijadu“, tokom proteklih osam godina nije uradilo ništa za bolji život Ivanjičana. Tim stručnjacima su, kao i svim novopečenim i novonastalim Nušićevcima, bili važni samo kultura, humor i satira, čime su pokazali da, ne samo da ih ne interesuju Nušićeva dela, već i da ih uopšte ne razumeju – rekao je Lazović.

– Građanima Ivanjice mogu da obećam da će već na ovoj „Nušićijadi“ osetiti boljitak u odnosu na sve do sada održane, a da za dve, najviše dve i po godine, mogu da očekuju i najboji festival u novijoj istoriji. Došlo je vreme da konačno stanemo na put svima koji misle da imaju pravo na organizaciju ove manifestacije samo zbog toga što su je obnovili, održavali i obezbeđivali najveći deo sredstava za njeno funkcionisanje – izjavio je predsednik opštine.

Lazović je napomenuo da ovaj potez SO Ivanjica nema nikakve veze sa politikom, kao i da je jedina politika ljudi koji su do sada organizovali „Nušićijadu“ bila mržnja prema Vučiću, koja ih je i dovela do toga da im većina u opštini izglasa nepoverenje.

 Soko Sokolović
  1. Malo mnogo kaže:

    Pa to je baš u duhu “Gospođe ministarke” i situacije kad je postojećeg zeta htela da zameni kožarskim trgovcem koji je u slobodno vreme bio “počasni konzul Nikaragve”, međutim u Nušićevoj komediji to se nije dogodilo, al se zato događa u našoj komediji.

  2. Gagy kaže:

    Srbijo majko….nema ništa bez pomenutog…pa makar to bila i zajebancija..još to nismo uništili..dosta bre stranačkih priča ostavite medta i za nas koji ne želimo da imamo ništa sa strankama

  3. […] učesnici festivala i uvek rado viđeni gosti u Ivanjici, Zoran Kesić, Draža Petrović i ekipa njuz.net-a ostali su zatečeni novonastalom situacijom i u neverici da se sve to dešava baš tamo gde su […]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *