nazad na vrh

Preduzetnik tvrdi da je osuđen na propast jer nema garažu u kojoj će započeti biznis

Gugl, Amazon, Epl, svi su oni počeli u garažama, a pogledajte gde su sada

BEOGRAD, 4. oktobar 2017, (Njuz) – Svetomir Panić, mladi preduzetnik iz Beograda, kaže da je, i pored toga što ima veoma mnogo dobrih preduzetničkih ideja, osuđen na propast jer nema garažu u kojoj bi počeo njihovu realizaciju.

– Pogledajte samo Gugl, Amazon, Epl. Svi su oni počeli u garažama, a pogledajte gde su sada. Uzmite na primer naš Nordeus. Fina, uspešna kompanija. Oni su počelu u nekoj maloj kancelariji u nekom tržnom centru na Konjarniku. A zamislite tek da su imali garažu, gde bi danas bili i kolko veliki bi postali – napominje Svetomir.

On ističe da je zato sve svoje aktivnosti usmerio na nabavku garaže.

– Prijavio sam se na konkurs generator.rs Sosijete ženeral banke sa projektom “Garaža”. Sve sam im lepo objasnio i nadam se da će žiri imati sluha za mene i da ću osvojiti milion dinara koje planiram da potrošim na nabavku garaže – priča Svetomir.

On kaže da bi bio zadovoljan i da osvoji nagradu publike i da se uzda i u nju.

– Ja da sam žiri, ja bih sebi dao nagradu jer, ma šta vam ljudi pričali, bez garaže se ne može. Ali znate kako. Sa žirijima se nikad ne zna. Zato se uzdam i u publiku koja takođe bira najbolju ideju. Milion dinara je milion dinara, ali ni 500 hiljada koje dobija pobednik publike nije za zanemariti – dodaje Svetomir.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Dva puta sam pročitao i ne vidim da je ispunio osnovni uslov za uspešno preduzetništvo? Jer garaža je ipak samo garaža, al ako nije Član – ništa od biznisa!

  2. Ma bolje je osnovati neku Agenciju,Udruzenje gradjana,ili neku G.G. organizaciju iz globalnih tokova…naravno pod sponzorstvom naprednih snaga otadzbine nam….u odumiranju kako je to Marx predvideo !!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix