Gugl, Amazon, Epl, svi su oni počeli u garažama, a pogledajte gde su sada
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

04. okt. 2017

Preduzetnik tvrdi da je osuđen na propast jer nema garažu u kojoj će započeti biznis

BEOGRAD, 4. oktobar 2017, (Njuz) – Svetomir Panić, mladi preduzetnik iz Beograda, kaže da je, i pored toga što ima veoma mnogo dobrih preduzetničkih ideja, osuđen na propast jer nema garažu u kojoj bi počeo njihovu realizaciju.

– Pogledajte samo Gugl, Amazon, Epl. Svi su oni počeli u garažama, a pogledajte gde su sada. Uzmite na primer naš Nordeus. Fina, uspešna kompanija. Oni su počelu u nekoj maloj kancelariji u nekom tržnom centru na Konjarniku. A zamislite tek da su imali garažu, gde bi danas bili i kolko veliki bi postali – napominje Svetomir.

On ističe da je zato sve svoje aktivnosti usmerio na nabavku garaže.

– Prijavio sam se na konkurs generator.rs Sosijete ženeral banke sa projektom “Garaža”. Sve sam im lepo objasnio i nadam se da će žiri imati sluha za mene i da ću osvojiti milion dinara koje planiram da potrošim na nabavku garaže – priča Svetomir.

On kaže da bi bio zadovoljan i da osvoji nagradu publike i da se uzda i u nju.

– Ja da sam žiri, ja bih sebi dao nagradu jer, ma šta vam ljudi pričali, bez garaže se ne može. Ali znate kako. Sa žirijima se nikad ne zna. Zato se uzdam i u publiku koja takođe bira najbolju ideju. Milion dinara je milion dinara, ali ni 500 hiljada koje dobija pobednik publike nije za zanemariti – dodaje Svetomir.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Dva puta sam pročitao i ne vidim da je ispunio osnovni uslov za uspešno preduzetništvo? Jer garaža je ipak samo garaža, al ako nije Član – ništa od biznisa!

  1. Malo mnogo kaže:

   Treba da ima još i finansijski likvidnu i kreditno sposobnu tetku.

 2. voya montoya kaže:

  Ma bolje je osnovati neku Agenciju,Udruzenje gradjana,ili neku G.G. organizaciju iz globalnih tokova…naravno pod sponzorstvom naprednih snaga otadzbine nam….u odumiranju kako je to Marx predvideo !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *