nazad na vrh

Preduzetnik tvrdi da je osuđen na propast jer nema garažu u kojoj će započeti biznis

Gugl, Amazon, Epl, svi su oni počeli u garažama, a pogledajte gde su sada

BEOGRAD, 4. oktobar 2017, (Njuz) – Svetomir Panić, mladi preduzetnik iz Beograda, kaže da je, i pored toga što ima veoma mnogo dobrih preduzetničkih ideja, osuđen na propast jer nema garažu u kojoj bi počeo njihovu realizaciju.

– Pogledajte samo Gugl, Amazon, Epl. Svi su oni počeli u garažama, a pogledajte gde su sada. Uzmite na primer naš Nordeus. Fina, uspešna kompanija. Oni su počelu u nekoj maloj kancelariji u nekom tržnom centru na Konjarniku. A zamislite tek da su imali garažu, gde bi danas bili i kolko veliki bi postali – napominje Svetomir.

On ističe da je zato sve svoje aktivnosti usmerio na nabavku garaže.

– Prijavio sam se na konkurs generator.rs Sosijete ženeral banke sa projektom “Garaža”. Sve sam im lepo objasnio i nadam se da će žiri imati sluha za mene i da ću osvojiti milion dinara koje planiram da potrošim na nabavku garaže – priča Svetomir.

On kaže da bi bio zadovoljan i da osvoji nagradu publike i da se uzda i u nju.

– Ja da sam žiri, ja bih sebi dao nagradu jer, ma šta vam ljudi pričali, bez garaže se ne može. Ali znate kako. Sa žirijima se nikad ne zna. Zato se uzdam i u publiku koja takođe bira najbolju ideju. Milion dinara je milion dinara, ali ni 500 hiljada koje dobija pobednik publike nije za zanemariti – dodaje Svetomir.

Bane Grković

  1. Dva puta sam pročitao i ne vidim da je ispunio osnovni uslov za uspešno preduzetništvo? Jer garaža je ipak samo garaža, al ako nije Član – ništa od biznisa!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Ma bolje je osnovati neku Agenciju,Udruzenje gradjana,ili neku G.G. organizaciju iz globalnih tokova…naravno pod sponzorstvom naprednih snaga otadzbine nam….u odumiranju kako je to Marx predvideo !!!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix