njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. maj. 2012

Protest protiv naseljavanja Belih Listića u Resniku

Građani Resnika napominju da nemaju ništa protiv simpatizera Belih Listića, ali da ih ne žele u svom kraju

BEOGRAD, 24. maj 2012, (Njuz) – Meštani beogradskog naselja Resnik danas su se spontano okupili da izraze svoj protest povodom glasina o namerama gradskih vlasti da u ovom delu grada počne naseljavanje onih građana koji su na drugom krugu predsedničkih izbora u glasačke kutije ubacili nepopunjen ili docrtan glasački listić.

Spekulacije da se gradska vlast odlučila za raseljavanje Belih Listića iz užeg gradskog jezgra, posebno sa teritorija opština Vračar, Stari Grad i Savski Venac, pratile su neproverene informacije da su građani ovih delova Beograda poslednjih dana počeli da obeležavaju belom bojom vrata stanova u kojima se nalaze glasači koji su poslušali savete Vesne Pešić i Slobodanke Turajlić.

Građani Resnika ističu da nemaju lično ništa protiv simpatizera Belih Listića, ali da ipak smatraju da bi oni mogli da se presele u neki drugi kraj.

– Nemam ništa protiv njih, čak dobro poznajem neke Bele Listiće, dobri su ljudi i nikad im ništa ružno nisam ni rekao ni pomislio – izjavio je Ivan Stanišić iz Resnika – Ali ako oni dođu, išaraće zidove naših novih lepih zgrada nekim Čiča Glišama, parolama za Ivana Ivanovića i ko zna čime sve ne. A verovatno će i da kradu, što ne bi od nas, kad su ukrali i pobedu bivšem Predsedniku.

Gnevni građani Resnika izražavali su svoje očigledno nezadovoljstvo cepanjem glasačkih listića pronađenih u obližnjem kontejneru, paljenjem na istom mestu pronađenih biračkih spiskova i zapisnika, a pre završnog govora spaljen je i džak u kome se sve to nalazilo. Na džaku su docrtane oči, nos i usta, uz natpis “Intelektualac”.

Jovan Težajić

 1. Aleksandar kaže:

  Volim i ja bele listiće, ali ne u svom komšiluku! :)

 2. mirko kaže:

  jesu li ti beli listici clanovi carnex pasteta partije

 3. tinuninu kaže:

  “slobodanka” se zove srbijanka. :)

 4. snezana kaže:

  A sta je sa nama koji nismo izlazili na izbore?

  1. scoby kaže:

   Za pocetak, dobicete bele trake koje cete morati da nosite oko rukava.

   1. celtic kaže:

    Imamo novitet: bijeli flor – znak duboke radosti!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *