Prodaja karata za ovaj događaj ide fantastično
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

22. jun. 2016

Puštene u prodaju karte za gledanje Vučićevog mahanja avionu za Njujork

BEOGRAD, 22. jun 2016, (Njuz) – Karte za gledanje Vučićevog mahanja avionu za Njujork puštene su u prodaju danas u 16h, saopštila je Er Srbija. Svečana ceremonija počeće sutra u 6 sati ujutru na Aerodromu “Nikola Tesla” i zbog ogromnog interesovanja koje vlada prodaja karata za gledanje mahanja će ući u redovnu ponudu, stoji u saopštenju domaćeg avio prevoznika.

– Prodaja karata za ovaj događaj ide fantastično i zbog toga će mahanje našeg premijera avionu za Njujork postati sastavni deo svakog leta. Mahanje će se obavljati 5 puta nedeljno, ponedeljkom, utorkom i četvrtkom u 7:30 dok će petkom i subotom biti u 12:55. Iako imamo čak 5 termina u ponudi, interesovanje je zaista ogromno i ovim putem apelujemo na sve građane da što pre nabave svoju kartu za ovaj događaj. Prema analizama i istraživanjima koje smo obavili očekujemo da za dve, najviše dve i po godine prodaja karata za premijerovo mahanje avionima za Njujork bude osnovni izvor prihoda naše kompanije – navodi Er Srbija.

Premijer Vučić kaže da je dobra prodaja karata za njegovo mahanje avionu još jedan pokazatelj rasta standarda građana Srbije.

– Ponosan sam na činjenicu da već sada imamo pune aerodromske hodnike ljudi koji imaju novac da plate tu kartu. Građani država koje su daleko veće i ekonomski jače od nas nemaju priliku da kupe kartu koja im omogućava da vide svog premijera kako maše avionu za Njujork i to je ono što me danas čini srećnim. Želim da čestitam građanima Srbije početak mog mahanja direktnim letovima za Njujork i da im poručim da će moje mahanje biti dugoročno i dugovečno, kao i da ćemo “paletu” takvih mahanja samo širiti u budućnosti – istakao je Vučić.

Prema saznanjima do kojih je Njuz došao prve tri karte za premijerovo mahanje avionu za Njujork kupili su funkcioner SNS Zoran Babić, predsednik SPS-a Ivica Dačić i lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kupio bi i Šešelj da nije na “no fly” listi!

  1. voya montoya kaže:

   On je cargo vraćen,bez veterinarskog karantina,kao reexportno goveče bez pasoša,apartrid guda…Buša patriootuss var.Batajas,zadnja pošta Treća Nova Urbanistička bb…

 2. Nena kaže:

  Vip kartu za posmatranje mahanja rezervisao je Rasim Ljajic

 3. voya montoya kaže:

  Neke ptice nikad ne polete…

 4. Hmmm kaže:

  O ne, Nebojsa iz Beograda nije kupio prvu kartu?! Sad ce ga premijer jos manje voleti… Cini mi se da Ceda pretenduje na njegovu poziciju :-(
  Ipak, kako nezvanicno saznajemo, ocekuje se redovna gledanost od strane citave postave kompletnih idiota. Sto zbog podrske, sto zbog eventualije da se premijeru iz nekog razloga ne svidi avion ili neki putnik, pa da doticna ekipa ponovo organizuje bal pod maskama, koji nakon uspesne premijere preti da postane stalna predstava na Velikoj sceni Vucicevog pozorista.

 5. haha kaže:

  Samo se vi zajebavajte, ali Babic je poleteo za Nju Jork. I to prvi put u novijoj istoriji Srbije. A cak je imao priliku da vidi uzivo naseg Velikog Vodju. A ne ko vi seljaci – na TVu.

  Steta bi bila jedino da se vrati.

 6. vitez kaže:

  Maše Vučić mašem ja mahali smo obadva.

 7. Komšija Žika kaže:

  Sada će te da vidite čudo: Ispratio je avion u Beogradu i dočekao ga u Njujorku.

 8. Ime (obavezno) kaže:

  U fazi B mahanja avionu za Njujork, za dve, najvise dve ipo godine od zavrsetka faze A, i gradjani ce moci da masu za neznatno veci iznos karte za aerodromsku zgradu.

 9. celtic kaže:

  Babić konačno vidio vazduplohov!!!!

 10. Sp kaže:

  Vučićeve mahanalije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *