Ministarstvo četiri puta upozoravalo Koridore Srbije da neće probiti nijedan rok
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

27. okt. 2016

Radovi na Koridoru 11 odloženi da se ne bi ugrozilo probijanje rokova

BEOGRAD, 27. oktobar 2016, (Njuz) – Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da su svi radovi na Koridoru 11 odloženi na mesec dana jer je postojala realna opasnost da se ugrozi probijanje rokova.

Mihajlovićeva je rekla da je ministarstvo uradilo sve što je u njegovoj moći da se rokovi ne ispoštuju, ali da je to, zbog neodgovornosti pojedinaca, dovedeno u pitanje.

– Veoma sam nezadovoljna time što smo zbog nemara pojedinaca mogli da ugrozimo probijanje rokova. Ministarstvo je čak četiri puta upozoravalo Koridore Srbije da neće probiti nijedan rok ukoliko nastave da rade istim tempom, ali naša upozorenja očigledno nisu dala željene rezultate i neko će zbog toga morati da snosi posledice – napomenula je Mihajlovićeva.

Ona nije želele da precizira zašto direktor Koridora nije snosio sankcije zbog očiglednih propusta.

– Po otvaranju deonica biće urađena revizija svih radova, posle čega će, kada se utvrdi ko je odgovoran za poštovanje rokova, biti preduzete propisane mere. Cilj revizije nije samo da se utvrdi da li je bilo propusta na Koridoru 11, već da država vidi šta je to što mora da uradi kako se poštovanje rokova više ne bi ponavljalo – istakla je ministarka.

Ona je dodala kako je uverena da ovaj problem neće ugroziti probijanje roka za kompletiranje cele deonice Koridora 11 koje je predviđeno za sledeću godinu.

– Smatram da imamo sve uslove da otvaranje prolongiramo za 2018.godinu – objasnila je potpredsednica vlade.

Soko Sokolović

  1. Ja sam kaže:

    Probija rokove ona koja se od malih politickih nogu rokanjem probijala.

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Pa do sada im nije smetalo da istu stvar otvore dva ili više puta – otkud sad najednom ovaj zaokret u politici?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *