njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. nov. 2011

Rok za otvaranje Gazele postavljen tri dana pre roka

Vest da će Gazela biti otvorena tri dana pre roka, koja je najavljena tri dana pre planirane najave, obradovala mnoge vozače

BEOGRAD, 3. novembar 2011, (Njuz) – Generalni direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak izjavio je da je rok za otvaranje mosta “Gazela”, koje je planirano da se desi tri dana pre roka, postavljen u rekordnom vremenu, takođe tri dana pre roka.

– Krajem oktobra shvatili smo da se radovi na mostu posle dve godine konačno bliže kraju i da je ostalo samo još par rutinskih radova – izjavio je Drobnjak – tada smo postavili rok na 15. novembar, a zakazali otvaranje za 12, jer verovali ili ne, koliko god otrcano delovala fraza “tri dana pre roka”, ta fora i dalje pali kod biračkog tela, pogotovu ako se ona još i najavi tri dana pre roka. Milošević je tu ipak postavio neke standarde, znao je on dušu ovog naroda, mi samo koristimo njegov marketinški “know-how” – rekao je Drobnjak.

Naš reporter razgovarao je danas sa građanima koji su stajali zaglavljeni u svojim automobilima na “Gazeli” i pitao ih šta misli o ovoj radosnoj vesti.

– Veoma sam se obradovao otvaranju – izjavio je Srba Kratkopamtić, zaglavljen u “Opel Kadetu” kod Sava centra – već dve godine se mučim u gužvi svaki dan po dva sata kada se vraćam sa posla, ali sada, kad znam da će ovo biti gotovo tri dana pre roka, što su još i najavili tri dana pre nego što je trebalo, sve im je oprošteno – kaže Srba Kratkopamtić, i dodaje da je vreme provedeno na mostu koristio tako što je zvao svoje prijatelje iz osnovne škole i pitao šta ima novo, pa mu vreme nije izgubljeno.

Iz Puteva Srbije najavili su da se uskoro bliži i puštanje mosta preko Ade, pa će rok za puštanje ovog mosta najverovatnije biti postavljen pet dana pre roka, što će biti najavljeno četiri dana pre prvobitnog roka.

Istok Pavlović

REKLAMA: Idealna knjiga za čitanje tokom gužvi na mostovima! Njuz.net predstavlja “Ovo nam možda nije trebalo”

 1. technocaja kaže:

  Ovo zvuci kao klasicna vest u Dnevmiku 1 RTSa! By the way, da li ste platili pretplatu uz racun za struju…?

 2. ariela kaže:

  E taj nas Srba Kratkopamtic opevan ce biti u srpskim junackim pesmama…nije zlopamtilo vec covek velikog srca punog razumevanja…

  1. scoby kaže:

   Ma, to je samo lik prosečnog srbina koji pamti kao kokoška. Tako će i za nekih 30 godina praviti nov most preko Ade (kad načisto istruli i propadne). Jedina nada je u tome da će do tada biti izmišljen antigravitacioni pogon.

 3. himalajac kaže:

  pored marketinskog “know-how”, preuzeli su oni jos mnogo drugih Milosevicevih standarda, a neke su cak i unapredili do nevidjenih razmera (kao npr. informisanje-nema sanse da se cuje drugacije misljenje…)

 4. marek kaže:

  mozda smo mi vec u EU a da to i ne znamo?

 5. lucifer kaže:

  uz 538 629 novih radnih mesta 10 dana pre roka (sredina 2012.), ovaj podatak uliva samopouzdanje svima nama nezlonamernima i veru u neko bolje sutra … a mozda i prekosutra

 6. preročni komentartor kaže:

  Ja sam ovaj komentar postavio još u ponedeljak

  1. Veca kaže:

   Samo dva dana pre roka,nismo bas impresionirani

 7. snezana kaže:

  3 dana pre roka, a nigde Mrke, hhmm nesto tu nije ok

 8. Milomir Vesković kaže:

  Moguce je da ce otvaranje pomeriti jos jedan sat unapred. Kao slag na tortu, da pojacaju utisak.

 9. Darko kaže:

  U svakom slucaju zavrsetak radova pre prvobitnog roka, nece mnogo uticati na rezultate izbora, bilo da se oni odrze u roku ili mozda i prevremeno, pre predvidjenog roka.

 10. Veca kaže:

  Ala ste teski,pohvalite te neumorne neimare-samo dve godine radova na rekonstrukciji i otvaranje 3 dana pre roka breeeee eeeejjjjjj .Ako vam dodje Mrka bice to i brze sigurno!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *