njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. jan. 2012

Seljanin iz Velikog Trnjana dobiće status svedoka saradnika ukoliko otkrije ko od komšija ne plaća TV pretplatu

Najveći neplatiša TV pretplate prisao na saradnju sa tužilaštvom

VELIKA TRNJAVA, 13. januar 2012, (Njuz) – Novica Jovanović Taba iz leskovačkog sela Veliko Trnjane priznao je da je najveći dužnik za TV pretplatu među fizičkim licima u Srbiji, i on je, kako Njuz nezvanično saznaje, blizu sklapanja nagodbe sa tužilaštvom da u zamenu za status svedoka saradnika otkrije ko sve od njegovih komšija izbegava da izvrši svoje obaveze prema Javnom servisu.

Taba tvrdi da do javnog objavljivanja spiska dužnika u RTS-ovom Dnevniku nije znao za dug i pita se zašto su se na njega svi okomili kada ni njegove komšije ne plaćaju pretplatu.

– Tačno je da redovno gledam TV program – izjavio je Novica – ali nisam znao da treba nešto i da platim. Televizor koji gledam je polovan, kupljen je od komšije krajem 2003. i mislio sam da je bivši vlasnik pre prodaje, bar je tako tako tvrdio, izmirio sva svoja dugovanja – kaže Novivica i napominje da je program koji emituje RTS stariji od njegovog televizora, da je već emitovan deset puta i da je siguran da je neko već za njega platio prilikom premijernog prikazivanja.

– Da stvar bude gora, niko sa televizije me nikad nije nazvao da mi kaže da moram da izmirim dug, niti mi je za sve ovo vreme od njih stigla opomena. Pošto pouzdano znam da nisam jedini dužnik u selu rešio sam da se nagodim sa tužilaštvom u zamenu za status svedoka saradnika – kaže Novica.

Kako Njuz nezvanično saznaje Taba je prvo želeo da se sa tužilaštvom nagodi oko kućnog pritvora ali je tužilac to odbio jer je postojala opravdana sumnja da će osumnjičeni i u kućnom pritvoru nastaviti da gleda program RTS–a.

Soko Sokolović

 1. Ender kaže:

  Carevi ste…

 2. ja kaže:

  program stariji od televizora :) dobri ste!

 3. mamara kaže:

  koliko li će tek svedoka saradnika biti u tužbama poreske uprave…a isti će dobiti kućni pritvor na havajima, garant!

 4. mamara kaže:

  jednim udarcem tri muve, bravo, pravi ste !

  1. celtic kaže:

   Imenuj te 3 muve, ili ćemo te baciti gladnom stadu mrava, koje vlada snagom od 20 hektostaljina.

 5. Milos kaže:

  Pa vi niste normalni kako vam sve ovo padne na pamet. Još je gore što ste sto posto u pavu hoću reci Taba je u pravu “taj program je davno plaćen” a ako nije potraživanje je zastarilo.

 6. slučajnaprolaznica kaže:

  Bez veze me prepadaju onom cifrom koja se nemilosrdno uvećava na računu za struju jer im ne mislim platiti taman da im Slobodan iz groba ustane. Bagra. Novice, ne daj se, svi smo uz tebe ;)

  1. celtic kaže:

   Ahm, lady, kh, kah… Želite li da dijelimo račune ;-)

 7. nekoizmase kaže:

  “Televizor koji gledam je polovan, kupljen je od komšije krajem 2003. i mislio sam da je bivši vlasnik pre prodaje, bar je tako tvrdio, izmirio sva svoja dugovanja”….:)

 8. ja kaže:

  uvek me nasmejete, onako neplanirano

 9. ariela kaže:

  Ma Tijanicu da ispece prase i jagnje i odnese u RTS…pa on je njega “pomilovao”…zna lli ovaj seljak sta znaci gledati reprize a tek reklame i to za DZ godinama?…za tako nesto Tijanic trazi najstroziju kaznu…e sad ako ga stigne budak od nekog seljaka sto ga cinkari…to ne garantujem da nece…

 10. slučajnaprolaznica kaže:

  Večeras će RTS reprizirati doček Srpske Nove godine iz 2002.godine kao Doček rekordne gledanosti.

 11. Ivan_KS kaže:

  Kakvi ste vi rasipnici, samo kukate kako je sve skupo… a niko da se odrekne nečeg i malo prištedi. Ja RTS gledam samo posle 10 uveče, po jeftinijoj tarifi. Jeste naporno ponekad čekati treći Dnevnik zbog vesti, ali za jedan drugi Dnevnik, ako samo malo duže ostanete budni, za istu cenu imate čak 4 treća Dnevnika. Računica je jasna. I naravno, izbacite trofazne televizore, nije sramota imati i monofazni od 32 inča!

 12. trsa kaže:

  naj gore od svega sto u nasoj drzavi ovo bi trebalo da bude smesno kao nemoguce, a ustvari nije daleko od moguceg xexe

  1. Vuk Karadžić kaže:

   Najgore, bez “spejsa”… Ne skrnavi maternji jezik.

 13. Predrag Cvetkovic kaže:

  Definitivno najjaci tekst do sada :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *