njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. dec. 2015

Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom, ali ako me ikad izdate, sve ću vas polomiti i pobiti

Steven-SeagalPoštovani građani Srbije,

Iskoristio bih ovu priliku da vam se svima pojedinačno zahvalim na gostoprimstvu i poštovanju koje ste mi kao nacija ukazali, na čelu sa premijerom, predsednikom i ministrom policije. Međutim, osećam kao svoju obavezu da napomenem da mi je na prvom mestu uvek bila lojalnost i da sve te počasti ne znače ništa ako me jednog dana izdate onda kada to najmanje očekujem.

Zato moram ujedno da vas upozorim, da ću, ukoliko mi zabodete nož u leđa tako što ćete sarađivati sa mojim neprijateljima ili se okrenuti protiv mene, polomiti i pobiti sve do jednog.

Znam da ovo upozorenje možda zvuči malo neprikladno u ovom trenutku kada smo tek sklopili ovo jako prijateljstvo, ali smatram da prijatelji treba da budu iskreni jedni prema drugima i zato vam poručujem: budete li me izdali, svim građanima, ma koliko da vas ima, polomiću ruke i noge, a mnogi će umreti od unutrašnjeg krvarenja prouzrokovanim mojim preciznim udarcima. Nemojte se zavaravati da možete da se sakrijete ili pobegnete, jer se samo čini da se ja sporo krećem. Na kraju uvek stignem onoga ko mi se zamerio i veštim pokretima mu prvo izbijem hladno ili vatreno oružje iz ruke a onda tu istu ruku polomim na nekoliko mesta.

Nedavno mi se zamerila jedna mala zemlja u Južnoj Americi, nakon što sam mislio da smo postali prijatelji. Nebitno je kako se zove ta zemlja jer sada tamo više niko ne živi.

I zato hajde da budemo prijatelji, vi građani, vaš premijer, predsednik i ostala politička elita i ja u mojoj novoj domovini, čije stanovnike, na čelu sa tom istom političkom elitom, neću oklevati da prebijem i nanesem teške povrede, opasne po život ako se ne tretiraju blagovremeno, ukoliko primetim i najmanji nagoveštaj da mi rade iza leđa.

Vaš S. S.

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Opasno obecanje! Sva sreca pa su gradjani Srbije vec pelcovani od svih mogucih obecanja!

 2. Рубљов kaže:

  Порука за С.С.
  Геаче, иди види графит у Жаркову…
  у потпису : Ник Слотер

 3. Александар Хејтер kaže:

  Царе, када те Вучићевић и Митровић ухвате у ТВ мешалицу, а Блиц успут напише пар текстова о теби, ни рођена кева те неће препознати. Не знаш са ким се качиш!

 4. Sheggy kaže:

  Daj Bože da ga zajebe samo Vučić, a može i Neša. Mada naj bolje bi bilo cela SNS

 5. haha kaže:

  Nebitno je kako se zove ta zemlja jer sada tamo više niko ne živi.

  o_O

 6. Ime (obavezno) kaže:

  Jos ako ga neko upozna sa Karleusom, ugasili smo ga!!!

 7. voya montoya kaže:

  Kenjaj…na Pinku

 8. voya montoya kaže:

  Javi se kad oboriš rekord od 5869 sklekova ,rikordiran kod Tebra agencije Tebra,sreča Tvoja da je Arkan na Cyprus,kloniran,inaće ,pali brate …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *