Siniša Mali će od tetke Vulinove žene možda morati da pozajmi novac i za troškove putovanja
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

22. sep. 2017

Siniša Mali izračunao da mora da ode 552 puta u Kanadu da bi otplatio stanove u Bugarskoj

BEOGRAD, 22. septembar 2017, (Njuz) – Gradonačelniku Beograda Siniši Malom tetka žene Aleksandra Vulina odobrila je pozajmicu kojom bi trebalo da otplati 24 stana u Bugarskoj, ali je prvi čovek prestonice sada u velikom problemu jer je shvatio da bi morao da otputuje u Kanadu čak 552 puta da bi novac prebacio u Srbiju.

Siniša Mali sada razmatra da li mu se uopšte isplati da iskoristi ovu velikodušnu uslugu.

– Gradonačelnik je iskusan sa brojkama i sada pokušava da sastavi najisplativiju finansijsku konstrukciju. Zaključio je da ne mora da, kao kolega Vulin, u zemlju unosi po 9000 evra već da treba da iskoristi maksimalni iznos od 9999 evra, koliko može odjednom da prenese preko granice, a da ne prijavi carini. U tom slučaju bi u Kanadu morao da putuje otprilike oko 492 puta što je, složićemo se, značajna ušteda u ovim kriznim vremenima – objasnio nam je sagovornik blizak gradonačelniku.

Tu, međutim, ne prestaju nedaće gradonačelnika. On, naime, mora kasnije da novac prenese i u Bugarsku, tako da se broj putovanja praktično duplira.

– Ukoliko gospodin Mali putuje 492 puta do Kanade, a potom isto toliko puta i do Bugarske, to znači da će imati ukupno 984 putovanja. Ako računamo da mu u najboljem slučaju za svako putovanje treba bar dva dana, samo da ode i da se odmah sutradan vrati, gradonačelnik će na putu morati da bude vrtoglavih 1968 dana! To je period od otprilike pet godina i četiri meseca, tako da bi gospodin Mali zbog ovog poduhvata morao da odustane od nove kandidature za gradonačelnika Beograda jer bi ceo mandat, pa čak i više od toga, proveo na relaciji Kanada-Srbija-Bugarska – navodi sagovornik Njuza.

Prema njegovim rečima, s obzirom nna to da je u pitanju veliki projekat, Siniša Mali bi imao i ogromne putne troškove koje verovatno ne bi mogao sam da podnese, pa je odlučio da i novac za putovanja pozajmi od tetke žene ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Nenad Milosavljević

 1. Malo mnogo kaže:

  Nameće se pretpostavka da sva ova situacija oko tetaka, Kanade i nasledstva nije logična samo nama hejterima,izdajnicima i narkomanima,a ovim ministrima,vlasnicima Pinka i Informera i naprednim aktivistima sve jasno.

 2. Ja sam kaže:

  Kolika je cena skracenih zivota, izgubljenih detinjstava, zgazenih nada, predatog Kosmeta…?
  Koliko tetaka aca treba da ima?

  1. Ja sam kaže:

   Menjam dva ocuvana automobila za jednu dobrostojecu tetku, moze i teča.

   1. Ja sam kaže:

    Tomi, a verovatno i Gašiću, novac za crke su poslale tetke sa Hilandara.

 3. Malo mnogo kaže:

  Testament tetke iz Kanade: Sve što imam ostavljam brataničinom (ili sestričinom) mužu.

 4. zeks kaže:

  Kakav zlonameran tekst.Pa svakom dobronamernom coveku je jasno da je Mali tetkine pare nosio direktno iz Kanade u Bugarsku zbog opasnosti da ih u Srbiji ne uzmu stranacke kolege i upotrebe za kupovinu budjavih sendvica.

 5. Sp kaže:

  “Menjam novu strinu iz Bajine Bašte, za polovnu tetku iz Kanade.” Šifra: 442 do Beograda

 6. peric kaže:

  Kad moze tuzilac da prihvati 24 uradaka bugarsog grafologa, nije problem da odradi 984 tetkinih priznanica.

 7. nemamime kaže:

  Nekako se samo od sebe namece resenje – nerentabilnu liniju BG-NY prebaciti na BG-Toronto. Mesecne karte prodavati preko stranke…

 8. Mizantropikus kaže:

  Sve su to strani plaćenici

 9. strani placenik kaže:

  A sto mora bas u Kanadu? Nije valjda da svi iz vlade imaju samo u Kanadi rodjake.
  Ja sam nesto nacuo da mu je zenina tetka u Bugarskoj i da mu je te stanove kupila kao svadbeni poklon,ali investitori u Bugarskoj kasnili sa izgradnjom pa ih je dobio malo kasnije. Inace tetka se zove Koruptija Velika.

 10. dama kaže:

  Novi test inteligencije:Koliko bi ženinih tetki bilo potrebno i koliko bi se avionskih linija otvorilo kada bi se počeo primenjivati zakon o poreklu imovine?Zadatak je za šesti razred osnovne škole.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *