njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. nov. 2011

Snežana Malović: Lajkovaću grupu za razrešenje sudije koja je oslobodila Marka Miloševića

Snežana Malović će dati sve od sebe da grupa dođe do 10.000 članova

BEOGRAD, 24. novembar 2011, (Njuz) – Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je jutros da će do kraja dana lajkovati grupu na Fejsbuku „Ako ova grupa dođe do 10.000 članova Ministarstvo pravde će razrešiti sudiju koja je oslobodila Marka Miloševića“.

Ona je rekla da je ovu odluku donela jer je zgrožena činjenicom da je sudija Osnovnog suda u Požarevcu Gordana Vidojković dozvolila da slučaj protiv Marka Miloševića zastari, čime je sin biveg predsednika države oslobođen krivice za napad na otporaša Nebojšu Sokolovića.

– Odluka sudije Vidojković je do te mere skandalozna, da je dužnost svakog od nas da učini sve što je u njegovoj moći da se ona kazni za taj jeziv propust. U ovom trenutku lajkovanje grupe na Fejsbuku deluje mi kao najbolje rešenje – izjavila je ministarka Malović, koja napominje da grupa još uvek nema dovoljno članova, zbog čega će učiniti sve što je u njenoj moći da je popularizuje.

– Grupa trenutno ima tek nešto više od hiljadu članova, a da bi Ministarstvo pravde uvažilo ovu inicijativu potrebno je još deset puta toliko ljudi – kaže Malovićeva, koja najavljuje da neće birati sredstva kako da da svoj maksimalni doprinos popularizaciji ove Fejsbuk grupe.

– Ne samo da planiram da je lajkujem, već ću je večeras staviti i u svoj status. Toliko sam besna zbog oslobađanja Marka Miloševića da ću čak pojedinim svojim prijateljima u Inbox poslati link za ovu grupu – najavljuje ministarka.

Marko Dražić

Inspiracija: Pridružiću se inicijativi otporaša iz Požarevca

REKLAMA: Ako ovu stranu lajkuje 10.000 ljudi, Ministarstvo pravde će razrešiti sve sudije koje loše rade! Njuz.net predstavlja „Ovo nam možda nije trebalo“

 1. scoby kaže:

  A što bi se ova gospođa mešala u svoj posao, kad nikom u Srbiji to ne pada na pamet?

 2. Igor kaže:

  Da je stvarno htela da lajkuje već bi to uradila!! Niko se više ne zalaže za pravdu u ovoj državi…

  1. Golub kaže:

   Ma, nije to do njene volje i noće li, neće li, već do radne etike koja joj ne dozvoljava da, tokom radnog vremena, posećuje društvene mreže.
   Ček’ da stigne kući.

 3. tomo kaže:

  ova vest je LAŽNA!!!

  1. himalajac kaže:

   bolje i da je lazna (iskrivljena, u ogledalu..) nego da je istinita vest koja izvestava o lazima

 4. ariela kaže:

  E vala svaka ti cast…ovo je zaista iznenadjenje…pocela je lajkovanjem velika borba protiv nepravde…Bogami cuvajte se vi koji imate putera na glavi…moglo je kako se hoce ali ne i dokle se hoce…

 5. miloshenda kaže:

  Konačno neki konkretan potez vlasti! Bravo ministarko i samo odlučno!

 6. Ikebana kaže:

  E, ako ne premaši NJUZ koji ima 53.572 članova bolje da ne počinje da sprovodi pravdu…

 7. Арса kaže:

  Наши политичари непрестано истичу разултате свог рада који су толико велики да су уочљиви и ванземаљцима са Сиријуса. Чини се да савете за јавне наступе добијају од маркетиншке агенције Алана Форда.
  Сем познате стручности и пожртвованости у раду, ево сад читам на Њузу да је ова министарска упућена и у савремене рачунарске технологије. Па, није ни чудо, сећамо се да она тако добро говори енглески језик. Могле би судије мало више да се угледају на њу, јер министаркино понашање је истовремено и шик и кул.

 8. Bogdan kaže:

  U krajnjoj liniji, mogla bi da napravi i neki sajt od 50-60 hiljada evra na kome bi svi linkovi vodili ka toj grupi na fejsbuku.

 9. himalajac kaže:

  more, lajkovo bi je ja…

  1. deda Stavra kaže:

   I ja, i ja…

 10. Jan kaže:

  Jel znate zašto skelet nemože da skoči sa Beograđanke?
  -Zato što nema muda .

  1. technocaja kaže:

   Valjda, ne sme?

 11. snezana kaže:

  i hev disajded tu lajk d grup on fejsbuk

 12. ministar kaže:

  Svi se zale na njen rad a vecina ni probala nije :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *